Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Honnan tudhatja egy tehetős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatja egy tehetős (gazdag) pasi, hogy nem a pénzéért van vele egy nő?

Figyelt kérdés

Miből lehet leszűrni,hogy nem a pénzéért van egy pasival egy nő?Gondolok itt párkapcsolatra sőt házasságra is.

Mindkét nem véleményére kíváncsi vagyok,de a válaszokhoz írjátok oda a nemeteket!

2011. nov. 22. 19:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mondjuk ugy, ahogy en csinalom:) Soha nem kertem semmit a paromtol(anyagi), de ha megis megkertem, hogy vegyen valamit mindig megadtam ra neki a penzt. Amugy sokat kolt ram(nem minden nap ajandek), hanem egyutt elunk es o fizetti a szamlakat, lakbert(en egyetemista vagyok, szoval, ha nem szeretnenk egyutt lakni en sokkal kisebb lakasban es olcsobban laknak egyutt tobb lannyal). De ez a lenyeg peldaul, ha elmegyunk valahova, akkor ne arrol szoljon, hogy vedd meg ezt meg azt. Sot mondani is szoktam:" nem dragam ezt tul draga igy is koltesz ram eleget" Szerintem ez eleg jo bizonyitek. De ennel megjobb, ha erzed azt, hogy szeret teged, torodik veled es tisztel.
2011. nov. 24. 12:50
 12/17 anonim ***** válasza:
89%

Onnan, hogy van egy adott szitu, most bármi lehet és a pár csóróbbik fele- tehát akiről nem tudjuk hogy miért van vele- kiáll mellette.

Mondjuk akik csak a pénz miatt vannak valakivel azok elég hamar hajlamosak feladni ha jön egy zökkenő a kapcsolatban, vgay amikor már nem éri meg nekik a sok kellemetlenség. Dobbantanak, találnak másikat hamar akit szintén kizsákmányolhatnak. Ismerősi körben is van tapasztalat: Ffi jómódú, tehetős, csaj megkapott mindent de előtte full csóró volt, a fickónak volt vmi komolyabb apeh-os ügye, a csaj lelépett egy másik hasonlóan gazdag arccal.

2011. nov. 24. 13:09
 13/17 Pj0tr ***** válasza:

Az, hogy eljátszod, hogy csóró vagy semmilyen esetben sem működik, ugyanis előbb utóbb kiderül a dolog és akkor az is kibukik, hogy hazugságon alapul a kapcsolat.

Egyébként ha már ott tart az ember akkor egy házassági szerződés és meg van oldva. Helyesebben Magyarországon úgy hívják, hogy vagyonmegosztási szerződés, ha jól tudom.

Részemről nem hiszek benne, de nem is vagyok sem gazdag, sem csóró. :)

2011. nov. 24. 13:38
 14/17 anonim ***** válasza:

"Az, hogy eljátszod, hogy csóró vagy semmilyen esetben sem működik, ugyanis előbb utóbb kiderül a dolog és akkor az is kibukik, hogy hazugságon alapul a kapcsolat."

Miért, ha valaki látja rajtam, hogy tehetős vagyok és ezért kezd el érdeklődni irántam, de azt mondja, hogy mennyire szeret, az nem hazugság?

2011. nov. 25. 11:04
 15/17 Pj0tr ***** válasza:
Kedves #14 nem azzal van probléma, ha valaki érdekből teszi, de tegyük fel hogy egy tehetős ember csórónak adja ki magát és úgy összejön egy lánnyal. Semmi érdek nincs a dologban, de előbb utóbb csak kiderül, hogy a srác az elejétől !folyamatosan! hazudott neki. Szóval ezek után hiába lehetett volna jó, nem fog összejönni. Remélem nem kell magyaráznom miért.
2011. nov. 25. 13:44
 16/17 anonim ***** válasza:

Ha azelőtt összejöttek, hogy meggazdagodott.

Egyébként inkább bízni lehet benne. Tudni nem nagyon.

Azt eljátszani, hogy az ember csóró.. Hazugság. És az emberek nem szeretik, ha hazudnak nekik. Tegyük fel, a nő tényleg nem a pénzéért szereti.. Lemegy a színjáték. Mivel áll utána elé? "Bocsi, de nem bíztam benned, nem hittem el egy szavadat sem"

A filmekben az ilyesmit tolerálják a karakterek, de az életben nem.

Ha kiderül, hogy a párod hazudott neked, nem bízott benned, és pénzsóvár ribancnak nézett, az komoly trauma, és rombolja a kapcsolatot....

23F

2011. dec. 17. 15:54
 17/17 anonim ***** válasza:

Házassági szerződést raksz elé, és a reakciója alapján ki lehet deríteni.

Vagy olyan nőt választasz, aki eleve gazdag családból származik vagy saját maga is sokat keres. Akkor biztos hogy nem a pénzedért van veled.

24/N

2012. szept. 21. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!