Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt az exemmel?

Figyelt kérdés

Közel 4 év után annyira megtisztelt, hogy telefonon szakított velem a barátnőm. A szakításunk után alig 3 héttel már bulizni ment, és a haverjaival piázgatni, de amikor még velem volt, az ilyenfajta kikapcsolódási lehetőségeket utálta.

Míg együtt voltunk, akkor egy aranyos, kedves lány volt, szakítás után pedig eléggé bunkó lett.

Nem értem, hogy mi ütött belé, teljesen megváltozott.

Valaki tudja, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak???

2011. nov. 25. 23:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azért azt ne képzeld, hogy neki csak úgy lazán és fájdalom nélkül megy a négy év lezárása. Nyilván nem úgy volt, hogy minden oké köztetek, és egyszer csak felhív, hogy vége... Ehhez a döntéshez valahogy el kellett jutnia, az meg egy fájdalmas folyamat.

Most azt csinálja, hogy próbál érzéketlenebb lenni, hogy legközelebb ne viselje meg a szakítás. "Kemény csaj" akar lenni. Tök érthető, védi magát.

2011. nov. 26. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha összefutsz vele, kérdezd meg tőle :"Talán tosztál, hogy így megváltoztál?"
2011. nov. 26. 10:33
 13/13 anonim válasza:
Én is így jártam az exemmel. Messengeren szakít velem, mert hogy nincs időnk egymásra (mindig ő mondott le mindent valami hülye indokkal amikor elhívtam valahova) és most 3 hónapra rá éjszakákat bulizik át, iszik, és minden fiúval flörtöl akit csak meglát... Amikor még együtt voltunk nagyon távol állt tőle ez a stílus. Én még szakítás után is szerettem de ezek után már undorodok tőle.
2019. ápr. 26. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!