Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt az exemmel?

Figyelt kérdés

Közel 4 év után annyira megtisztelt, hogy telefonon szakított velem a barátnőm. A szakításunk után alig 3 héttel már bulizni ment, és a haverjaival piázgatni, de amikor még velem volt, az ilyenfajta kikapcsolódási lehetőségeket utálta.

Míg együtt voltunk, akkor egy aranyos, kedves lány volt, szakítás után pedig eléggé bunkó lett.

Nem értem, hogy mi ütött belé, teljesen megváltozott.

Valaki tudja, hogy mi lehet az oka ennek a változásnak???

2011. nov. 25. 23:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
You are the whore creator, man!
2011. nov. 25. 23:59
 2/13 anonim ***** válasza:
fogságban érezte magát.:(
2011. nov. 26. 00:01
 3/13 anonim ***** válasza:
Nemtudom. Lehet, hogy rájött, hogy nem akar többé aranyos, kedves lány lenni. Lelke rajta. Sokat nem tudsz tenni.
2011. nov. 26. 00:02
 4/13 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy nem érezte magát fogságba, nem ezért szakított, hanem azért, mert elmúlt a szerelem
2011. nov. 26. 00:06
 5/13 anonim ***** válasza:

Van, aki ennyire megváltozik egy szakítás után, és kicsit negatív irányba megy el, mikor "felszabadul".

Nekem is van egy barátnőm(21), aki mindig kedves és aranyos volt, és mindig is azt mondta, hogy nem tudja elképzelni, hogy olyasvalakivel szexeljen, akibe nem szerelmes. Mondjuk bulizni hébe-hóba eljárt, de általában a barátjával.

Aztán 3 év után szakítottak, ennek fél éve, de a lány azóta is bulizni jár hetente, plusz bárkit "beenged" az ágyába, aki megtetszik neki...

Számomra is érthetetlen.

2011. nov. 26. 00:26
 6/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak a kedvedért élt rendes életet.
2011. nov. 26. 00:30
 7/13 A kérdező kommentje:

nem értem, hogy miért nincs az életben egy normális lány, benne bíztam, erre kidobott.

az a baj, hogy mióta élek, én még nem láttam olyan lányt, akire azt mondtam volna hogy szép kívül/belül.

Az exemről ezt hittem, de egyik napról a másikra kifordult magából, ezek után hogy bízzak majd a következő páromban

2011. nov. 26. 00:42
 8/13 anonim ***** válasza:

nem írtál életkort,de 4éves kapcsolatban ha még nem laksz együtt a csajjal,akkor alap,hogy ez lesz a vége.

1-2 év után ha kell valaki költözz vele össze.

ha fiatalok vagytok,akkor csak a szokásos történhetett.

ki akar próbálni más f@szt is.

és nem hinném,hogy hipsz-hopsz megváltozott volna,valszeg te lehettél a vak,ha nem vágtad eddig,hogy sz@rba sem vesz téged és semennyire nem tisztel már rég,ha így zárja a dolgot.

2011. nov. 26. 01:01
 9/13 anonim ***** válasza:
Te még komolyan elhiszed, hogy a nők őszinték is lehetnek? Gerinctelen módon szakított veled telefonon keresztül, majd elkezdett ribanckodni. Mit érdekel téged? Már nem a te dolgod, az ő baja.
2011. nov. 26. 01:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Én is így jártam az exemmel, bár mi cask 2évig voltunk együtt. Szakítás után nagy ribanc lett, de még füvezni is elkezdett meg majdnem alkesz... inkább letagadom az ilyen csajt.
2011. nov. 26. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!