Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fog újra ugyanúgy szeretni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fog újra ugyanúgy szeretni?

Figyelt kérdés
Lassan két éve vagyunk együtt, és az utóbbi fél évben szépen-lassan elüldöztem magam mellől. Szégyellem is magamat. Leültem vele beszélgetni az elmúlt napokban. Mondtam neki, hogy bizonytalannak érzem, és beismerte, hogy így van. Nagyon a szakítás szélén volt,azt mondta, hogy betelt nála a pohár, de az utolsó csepp még nincsen benne. Csak szedjem már össze magamat. Kérdeztem, hogy kevésbé szeret-e, mint amikor összejöttünk. (ezt is éreztem). Azt mondta igen. De vajon még vissza lehet hozni azt a szeretet, ami volt? Szeretem, és nem akarom elveszíteni :(
2011. nov. 25. 15:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha valóban megvolt a szerelem, akkor nem kevés munkával, de felszítható még a láng hisz a parázs még megvan.
2011. nov. 25. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Mi egy év után jutottunk el idáig...

Nálam telt be a pohár, mert ő gondolkozni akart, én viszont kiborultam, és szakítottam. Tudtam, hogy ő is azt akarja, de félt megtenni.

Miután kimondtam, együtt sírtunk. Megbeszéltük, hogy átgondoljuk még egyszer. Arra jutottunk, hogy megpróbáljuk újra.

Rengeteget változtunk mindketten, és jobb a kapcsolatunk, mint valaha. :)

Ha igazán akarjátok, akkor sikerülni fog. :)

2011. nov. 25. 15:25
 3/3 A kérdező kommentje:

örülök nektek:) Remélem mi is így fogjuk "végezni".

Mert tényleg ő is szeret engem, mert megvolt rá az alkalom, hogy akkor mondja ki, mert én nem fogom, mert mellette szeretnék maradni. IGaz, ami igaz, leköpném magamat a viselkédesemért. De talán még nem késő változtatni.

S hogyan lehetne felszítani a tüzet?

2011. nov. 25. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!