Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnám újra ugyanúgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám újra ugyanúgy szeretni?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 16 éves, az 5. hónapja együtt vagyok egy lánnyal, de most mintha valamiért lecsitult volna egy picit az iránta érzett szerelmem. Bele se tudok gondolni, hogy elhagyom, vagy vége legyen, mert nagyon szeretek vele lenni, viszont nem vagyok annyira szerelmes. 4 hónapig teljes mértékben oda voltam érte, imádtam, isszonyúan szerelmes voltam belé. Szerintetek fel fog még bennem erősödni ez az érzés, és megint képes leszek nagyon szerelmes lenni belé?

Ha bármi homályos maradt az egészből akkor kérdezzetek, válaszolok és válaszoljatok hogy lehetséges-e ez, vagy történt már-e veletek ilyen?

Köszi

2010. jan. 5. 19:28
 1/6 anonim ***** válasza:
Éheztesd ki picit magad. Találkozzatok kevesebbet. Elevenítsd fel a régen történteket.
2010. jan. 5. 19:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Nézz másik után, nem élhetsz máris nyugdíjas életet 16 évesen!
2010. jan. 5. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sehogyan sem...

16 évesen az ember vagy nagyon bele van őrülve valakibe vagy nem. Ráadásul érzelmileg ez az egyik leglabilisabb időszak,mert sokszor nem is tudjuk mit is érzünk.

Ha távol maradsz a lánytól... "kicsit hanyagolod" joggal fogja azt érezni,hogy valami megváltozott... és akkor biztos ,hogy eljön egy kellemetlen beszélgetés ideje, vagy már eleve megpróbálod neki megmagyarázni,ami nem lesz könnyű... Szóval húzhatod még egy darabig,de valószínű hogy később már rosszabb lesz elválni, több lesz a közös emlék stb... és azért fogsz hozzá ragaszkodni...

Döntsd el mit akarsz, és tégy ahogy jónak véled. Csak sose hátrálj meg,vállald a felelősséget a döntéseidért.

2010. jan. 5. 19:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Hmm... :) én is 16 éves vagyok, igaz lány :)

A barátommal 9hónapja vagyunk együtt...illetve hát már lenne ez majdnem egy év is csak szakítottunk egyszer..akkoriban nem volt annyira szerelmes megis csaltam egy csókkal, persze elmondtam neki, és aztán kicsivel rá vége lett. Eléggé megviselt, de még sem annyira mivel nem voltam az a nagyon szerelmes lány. Egész végig tartottuk a kapcsolatot és elég rossz volt persze, voltak baráti találkozások stb...aztán egyszer csak újra együtt..és másfél hónapig annyira szerelmes voltam és boldog :) aztán valami történt...nem volt kedvem hozzá...és nem tudom elmagyarázni h mit éreztem, de azt hallottam h egy kapcsolatban elérkezik majd egy pont ahol v elmúlik a szerelem v megmarad és megszokás lesz stb... én szeritnem akkor ennél a pontnál jártam, de nem tartott sokáig 1hétig talán...de aztán egyik napról a másikra elmúlt, és azóta annyira szeretem :) Nagyon örülnék neki h ha majd ő lenne a gyerekeim apja, és vele eltudom képzeni az öregkort is meg minden olyan tökéletes imádom :)

Szerintem te is most ennél a pontnál vagy. És szerintem ez v elfog múlni mint nálam és erősebb lesz a szerelem v pedig nem és rosszabb lesz...

Most ne agyalj ezen..lazíts. :)

2010. jan. 5. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kiszerettél belőle. A csaj már nem olyan izgalmas a számodra.

Lehetséges, hogy újra beleszeretsz, de az esetek többségében reménytelen.

Ez a csillag kihúnyt, nincs több hidrogén! Keressetek másikat!

2010. márc. 7. 23:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne dobd ki rögtön meggondolatlanul emiatt. Egy kapcsolat így működik, vannak érzelmi hullámhegyek-hullámvölgyek, ez a normális. Mindkét félnek. Pár hét vagy hónap (esetedben 4) után következik be az első ilyen lecsillapodás, aztán ez így hullámzik, ez ilyen. Szóval várj még ezzel a szakításdologgal, aztán ha hetek múlva is változatlanul úgy érzed, hogy már nem vagy beleesve és kész, az persze más, akkor tényleg elmúlt, meg különbenis nagyon fiatal vagy. Szóval ebben az esetben persze inkább hagyd ott, mert egy idő után észreveszi, és az kb rosszabb neki mintha kidobnád. De csak miután meggyőződtél róla (olyan pár hét után), hogy ez nem csak egy természetes kapcsolati-hullámvölgy, hanem tényleg elmúlt a szerelem. csak akkor.
2010. márc. 8. 01:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!