Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogom szeretni még ugyanúgy?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt a párommal.Idáig minden rendben volt,éreztem,hogy szeretem,de most valami mintha elszakadt volna köztünk.A párom életébe belépett egy másik nő,aki természetesen fiatalabb,csinosabb,ahogy ez ilyenkor lenni szokott.Elvileg csak munkakapcsolat,de sokat beszélnek,nagyon sok az sms,és én természetesen féltékeny lettem.Ez a történet már majdnem 3 hónapja tart.Elmondtam neki,hogy ez mennyire rosszul esik nekem,próbáljanak változtatni a dolgon,de semmi.Nem is az bántott,hogy sok az sms,hanem,hogy néha éjjel jött, hogy " Jóéjt",reggel korán már "Jó reggelt", meg persze sok minden,amiről nem tudok.Kezdtem nagyon nem bízni benne,sokat sírtam,és sokat veszekedtünk emiatt.Aztán belefáradtam,és válaszút elé állítottam.Most már próbálja helyreállítani a dolgokat,de mintha bennem meg megszűnt volna valami.Hiányzik az a bizonyos érzés.Szerintetek visszaállhat még a régi állapot?Tudom még őt ugyanúgy szeretni?2011. júl. 24. 22:00
2/7 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem:(
3/7 anonim válasza:
Szerintem itt senki se látnok,sem jedi lovag és nem is delphoi jós,hogy tudja mi lesz a jövőben.
4/7 A kérdező kommentje:
Olyanoktól várnék választ,akik már esetleg voltak hasonló helyzetben,és leírnák a tapasztalataikat.
2011. júl. 24. 22:12
5/7 anonim válasza:
itt arról van szó, hogy elbizonytalanodtál a párodat illetően. ez érthető. eddig biztos társként tekintettél rá. a válasz az, hogy lehet. legfőképp tőle függ. ha akar valamit, akkor küzd. ha nem, azt tapasztalni fogod.
6/7 k4lm0p1r1n válasza:
maradj vele és kiderül. minden kapcsolatban vannak kisebb nagyobb hullámvölgyek. lehetnek pár órásak, pár naposak, egy két hetesek vagy több hónaposak is. nálunk is most kb 2-3 hónapig szar volt minden de most kezd rendbe jönni minden. sok sikert, és kitartást.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!Remélem rendbe jönnek a dolgok.Várni fogok,ahogy tanácsoltátok, és majdcsak kiforrja magát.
2011. júl. 26. 13:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!