Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm könnyűvérű nő mit tegyek most?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy nővel.30vagyok ő meg 40 fölött van már. A taliig titkolta h miből él, de miután taliztunk elmondta h ausztriában lányokkal foglalkozik, vagyis belőlük él. Ez már több hónapja volt azóta rendszeres járok ki vele az "üzleteiből kiszedni a pénzt", van egy álom életem hol bécsben hol pesten élek vele, mindent fizet nekem csak h vele legyek, de régen ő is ebből élt és soxor eltűnik napokra, nem tom elérni de ha előkerül a sexet nem kívánja sokáig. De megfenyegetett h kiherél ha vmelyik lányával megcsalom, szóval mit tegyek ebben a helyzetben?2011. nov. 25. 13:54
11/13 A kérdező kommentje:
Már a küszöbön áll a család tervezés vele, na ettől áll a szőr a hátamon fel....mert mi van ha egyszer csak több nap után nem jön vissza hozzám???
2011. nov. 25. 15:08
13/13 A kérdező kommentje:
Én sem hittem h ilyen csajom lesz egyszer az életben, de másfél éve egymás mellett vagyunk megélve ezeket a pillanatokat én nem érzem kamunak...
2011. nov. 25. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!