Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem ért meg a barátnőm? Vagy én vagyok a hülye?
7 hónapja vagyunk együtt. Szeretem, ő a mindenem.
Alig két hónappal ezelőtt még ő is bőven cigizett, de leszokott. Azt mondja azért, mert mostmár irritálja a szaga. Én még mindig cigizek, de a barátnőm folyton azt kéri,hogy ne tegyem, mert állítása szerint undorodik a cigis szagomtól. Még ha csak egy nagyon kicsit is érződik. Nem bírja elviselni. Azt mondta, hogy ő még azért is tette le a cigit, mert nem szerette volna, ha engem zavar a szaga, mikor pl. megpuszil.
De egyszerűen nem fogja fel, hogy nekem szükségem van arra a napi 1-2 szál cigire. Nem követelőzik, de látszik rajta, hogy pl. rosszul esik neki és besértődik, mikor észre veszi,hogy cigi van nálam vagy ha kicsit megérzi a szagát. Miért nem képes felfogni,hogy nekem szükségem van a cigire, hogy lenyugtasson?
Tegnap azt mondta, hogy eleget türte azt, hogy én szívom a cigit és eleget türte a szagom és válasszak. Vagy ő vagy a cigi, mert nem akar egy olyan srácot megölelni, aki bűzlik a cigitől.
Szerintem ha igazán szeretne nem állítana választás elé. Mit tegyek?
Az egyéni vélemény, hogy a csaj túlzásba viszi..
Én barátom dettó ilyen napi 2-3 cigi (max !!) de nem rinyálok érte...
Sosem tenném ki ilyen helyzetnek hogy válasszon, a cigi vagy én..
Amúgy ha ezt komolyan gondolta akkor csak egy kérdést kell magadnak feltenned: Szereted-e annyira fontos-e neked annyira hogy letedd a cigit.
(Mellesleg ha nem találkoztok szerintem simán gyújts rá, csak előtte ne, meg amikor rá nem sokkal találkoztok)
Remélem tudtam segíteni :D 17/L
Na jó, de pl. múltkor is úgy volt,hogy nem találkozunk mert ő barátnős én meg haveros napot tartok, de a városban a két banda összefutott...
A haverjaim mind azt mondják,hogy a lánynak van igaza és ha tényleg szeretem, akkor a cigi nem tőlt be fontosabb szerepet. Mert ha idegesíti a szaga akkor idegesíti. (+ megjegyezték,hogy inkább tiszteljem a barátnőmet, mert ő is cigizett már elég régóta, de letette a cigit, mert nem bírta elviselni, hogy büdösen bújik hozzám stb...)
Haverjaim is túlzásokba esnek...
az tuti..
hamár ott tartunk hogyha szereted a barátnődet akkor lerakod a cigit akkor már ott is tartunk hogy ha a barátnőd szeret akkor elviseli veled együtt a cigidet is....
istenem :D mennyi esze van sok embernek. :D
Abba azért gondoljatok már bele, hogy pl. vannak akiknek igenis elviselhetetlen a cigiszag. Vannak akiknek valóban undort keltő, ha megöleli a szívszerelmét és az a kellemes illat helyett a ciginek a füstjét érzi rajta.
Ha a lány nem bírja, akkor nem bírja. Ha igazán szereted, leteszed a cigit és elfogadod, hogy neki ez rossz.
Találj mást, ami lenyugtat.
Mondom én ezeket úgy, hogy cigizek...
Szerintem válaszd a cigit! Ne, hogy már az a hülye lotyó parancsolgasson neked!
ui: a csaj számát majd privibe elkérném
en sem laknak egyutt egy hamutartoval. es valojaban miert is cigizel? milyen pluszt ad neked? tudorakot?
bar csak ilyen problemaja lenne mindenkinek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!