Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg csal a barátnőm?
dehülye vagy :D csak jobban felizgult mint szokott :)
attol hogy egyszer-kétszer járna benne vki vastagabb még nem tágul ki, ugyanúgy összehúzódik, ahhoz elég sokáig kell rendszeresen küldeni neki hogy alapból is tágabbá legyen, valsz. szal ha meg is csal, nem ebből fogod észrevenni, de ezalapján ilyet gondolni fölösleges
ha valaki féltékeny akkor azért van mert félti a barátját h elveszíti, tehát egészséges félelem mindenkiben van
én lány vagyok és nekem is volt h tágabb voltam pedig nem feküdtem le mással csak a barátommal, de ez azért volt mert nagyon felizgatott :) nyugi nem csal meg :)
Hány éves vagy basszus, hogy ennyit nem tudsz a női nemiszerv működéséről? Az, hogy mennyire van kitágulva, attól függ, hogy mennyire van felizgulva, nem attól, hogy kivel szexelt utoljára. Pfúú, de gyökér vagy, neked még nem kéne szexelni...
A helyesírásodról meg nem is beszélek( én amúgy tuti megcsalnálak, ha ilyen hülye vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!