Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal eltávolodtunk egymástól. Mit csináljak? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A párommal 1 éve és 3 hónapja vagyunk együtt. Nincs túl sok ideje hétköznap, ezért nem is találkozunk, pedig nem lakunk messze egymástól. Egy suliba járunk, de szinte már ott is alig beszélünk. Eddig ez nem így volt, sok ideje volt 1-2 naponta találkoztunk. Szerintem mostanába nagyon eltávolodtunk egymástól, azt mondja, ő nem érzi ezt. De már néha olyan, mintha együtt se lennénk(alig bezsélünk, alig találkozunk). Szeretjük egymást, de nem tudjuk hogyan lehetne ezt a problémát megoldani, hogy megint ugyan olyan közel, vagy legalább fele annyira közel legyünk egymáshoz, mint még nyáron vagy az előtt.2011. nov. 23. 16:58
1/2 anonim válasza:
Ha akar látni ... fog is...
Ha akar beszélni veled... beszélni fogtok...
A többi csak kifogás...
én 1 éven keresztül heti 1x találkoztam a barátnőmmel
Ö Pestre ment tanulni míg én Debrecen...
2/2 A kérdező kommentje:
Szoktunk beszélni, és találkozni is csak egyre kevesebbet. És ha találkozunk, az annyiból áll, hogy átmegyek hozzá. És én vágyom arra, hogy romantikus dolgokat csináljuk, stb..
2011. nov. 23. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!