Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?
nemtom miért sírsz,siránkozol.....
egyre több lány szereti a mackós srácokat:)
én is, pedig nem volt ez így.....
úgy kis pocidat ne hozd fel....:P:P
kül ha nem pláza cicákat hajtod, hanem a rendes normális lányokat, és van normális belsőd , és megfogod/sz nem érdekel a külsőd....
utsó exem, dagi volt(100kg körül volt), helyesnek se mondható az arca,de belsőre nagyon illetünk, és mégis együtt voltam vele....
úgyh ne szenvedjetek.. :)
jah és normális lánynak tartom magam, de szeretem a fenekem rázni...:P:P
19L
Szerintem meg igen, azon is múlik.
Ha általánosságban leribancozod az összes lányt/nőt, akkor ne csodálkozz, hogy a normálisak nem állnak veled szóba.
en normalis vagyok meg eleg helyes, tiszteltem mindig a baratomat es szerettem, sokat nevettunk egyutt es nagyon jol megvoltunk, megadtam volna erte barmit megha o ezt nem is tudta mert nem mondtam neki, o megis lecserelt egy ribancra aki csak a penzre hajtott meg a segget razta, akivel diszkokba jartak es a volt baratom allandoan fizetett. azota mar fordult a kocka. Ujra engem akar.
Igen vannak normlais lanyok, de sajnos azokkal is soxor kicsesznek a ferfiak, mert bedolnek a seggrazo rib...oknak.
eleg szomoru!
Ha Valóban normális, akkor nem bunkó pasi kell neki -.-
továbbmegyek, én személy szerint csak kinevetem és kikerülöm, férfiszámba se veszem.
egyszerüen ti nézelődtök rossz felé.
párszor én is megszivtam a pasikkal, de nem kezdtem általánosítani és szapulni a többit.
semmi értelme nem lett volna, ki állt volna velem szóba ha egyböl ler*hadékozom? Vannak fiúbarátaim akik rendesek, vannak pasik akik férgek, ugyanúgy vannak normális csajok, meg r*bancok. az általánosítással mindenki a saját lelkét mérgezi, de semmi eredménye nem lesz és annál nehezebben fogja megtalálni a hozzá illő párt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!