Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?
16:16-os!
Meghallgattam. Nagyon nagy ez a dal.:)
"A csajok állítólag nem a külsőt nézik párválasztásnál."
Állítólag. A valóságban meg dehogynem.
"A csajok állítólag nem a külsőt nézik párválasztásnál."
Állítólag. A valóságban meg dehogynem.
Bocsi, de egy nőnek miért ne szabadna nézni a külsőt? Is. Nem tudnék lefeküdni valakivel akinek a jelleme meg a társasága kedves nekem, de külsőre nem találom vonzónak. Ezek a fiúk/férfiak a barátok ha ők is akarják. A külső ami megfog, a belső ami megtart. Ez nem csak pasikra jellemző ám. Miért gondolják egyesek, hogy mi annyira másképp működünk? Ugyanarról a bolygóról származunk és ugyanahhoz a fajhoz tartozunk. Nőben és férfiban is van olyan aki csak a pénzre hajt. Ha nem csak azokat találnád kérdez vonzónak akik csak a feneküket rázzák meg a pénzre hajtanak, akkor észre vennéd a normális lányokat is. Rengeteg embert ismerek aki úgymond normális, én nem is értem, hogy akik ilyen kérdéseket tesznek fel azok hol élnek, vagy hol ismerkednek ahol csak kétes erkölcsűek vannak. Hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!