Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden csaj ribanc vagy akad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 16:03
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

16:16-os!

Meghallgattam. Nagyon nagy ez a dal.:)

2011. nov. 23. 16:25
 12/51 anonim ***** válasza:
0%

"A csajok állítólag nem a külsőt nézik párválasztásnál."

Állítólag. A valóságban meg dehogynem.

2011. nov. 23. 16:26
 13/51 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is. Emiatt nem tudok leszólítani bárkit,mert nem tudni,milyen a hölgy,ilyen vagy olyan?
2011. nov. 23. 16:28
 14/51 anonim ***** válasza:
25%
A lányok is és a fiúk is csak a külsőt nézik, akárki akármit mond. Ez alól csak az kivétel, akinek rengeteg pénze van.
2011. nov. 23. 16:30
 15/51 A kérdező kommentje:
Nekem elég,ha egy lány csinos. Nem bombázóra vágyom,csak egy egyszerű,kedves,okos lányra,akivel sokat lehet nevetni. Szerintem ez nem nagy elvárás.
2011. nov. 23. 16:33
 16/51 anonim ***** válasza:
100%

"A csajok állítólag nem a külsőt nézik párválasztásnál."

Állítólag. A valóságban meg dehogynem.

Bocsi, de egy nőnek miért ne szabadna nézni a külsőt? Is. Nem tudnék lefeküdni valakivel akinek a jelleme meg a társasága kedves nekem, de külsőre nem találom vonzónak. Ezek a fiúk/férfiak a barátok ha ők is akarják. A külső ami megfog, a belső ami megtart. Ez nem csak pasikra jellemző ám. Miért gondolják egyesek, hogy mi annyira másképp működünk? Ugyanarról a bolygóról származunk és ugyanahhoz a fajhoz tartozunk. Nőben és férfiban is van olyan aki csak a pénzre hajt. Ha nem csak azokat találnád kérdez vonzónak akik csak a feneküket rázzák meg a pénzre hajtanak, akkor észre vennéd a normális lányokat is. Rengeteg embert ismerek aki úgymond normális, én nem is értem, hogy akik ilyen kérdéseket tesznek fel azok hol élnek, vagy hol ismerkednek ahol csak kétes erkölcsűek vannak. Hol?

2011. nov. 23. 16:36
 17/51 A kérdező kommentje:
Inkább a neten ismerkedek,mert a diszkóban sok kétes erkölcsű hölgy van. Nem vagyok izmos,van egy kis pocakom,de szerintem nem vagyok undorító.
2011. nov. 23. 16:37
 18/51 anonim ***** válasza:
4%
16:36 Nem az a baj, h a külső is számít a nőknek, hanem az, h KIZÁRÓLAG az számít. Persze a pénzéhes ribiket kivéve. Olyan nő nincs, akinek egy férfi személyisége bármit is számítana.
2011. nov. 23. 16:41
 19/51 anonim ***** válasza:
most dobtak ki 16:41 ? ne mondj ilyen f*szságot .
2011. nov. 23. 16:47
 20/51 anonim ***** válasza:
0%
16:47 Nem dobtak ki, ugyanis el se jutok addig, h kidobhassanak. Senki nem akar összejönni velem, mert csúnya vagyok, és pénzzel se tudom kompenzálni a külsőmet.
2011. nov. 23. 16:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!