Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy csaj aki nagyon bejön nekem, de nem tudom mit mondjak neki tényleg nagyon nagyon tetszik. Szerintetek?
Az a helyzet, hogy egy gimibe járunk, de szinte egyáltalán nem ismerem és nem tudom, hogy így full idegenként leszólítani nem-ehülyeség plusz van bennem egy ilyen félelem is, hogy mi van ha kifejezetten nem tetszek neki szóval őszintén megmondom félek a visszautasítástól is szerintetek mit kéne csinálnaom???
Előre is köszi a normális válaszolóknak
17/F
Tudod én mit csináltam amikor tetszett egy srác?:D
Kerestem egy menő arcot az osztályában, akit meg tudtam jegyezni arcról- mert amúgy totálisan rossz az arcmemóriám xDD-és egyik osztálytársam ismerte azt a menő arcot, így ismerőse volt facen. Rákerestem ismerősömnél, megtaláltam a menőarcot, utána sulihonlapon megkerestem az osztályt ahová jár, az összes diákra rákerestem az osztályból, és megtaláltam.:DD Csak egy kicsit nyomoztam utána..:)
kössz ez egész jó ötlet
és ha személyesen beszélgetünk esetleg szerinted milyen témákat hozzal föl?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!