Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?
Azt mondtam, h a pénzéhes ribiket nemcsak a külső érdekli. De mivel gazdag se vagyok, náluk sincs esélyem.
Ha van olyan nő, akinek nemcsak a külső/pénz számít, akkor miért van az, h aki jóképű v gazdag, annak van bnője, aki csúnya és szegény, annak pedig nincs? Mert utóbbira még nem láttam példát sehol (mondjuk úgyis írod erre h te igen, esetleg a te pasid pont ilyen, de hiszem ha látom).
16:26 !én ahol csak érlek mindenütt igyekszem jelenteni téged a modiknak ,hogy nyoma se legyen az agyonhangoztatott esztelenségeidnek.
Megérdemled a sorsodat,legalább nem szaporodsz.
Azért jelentelek mert teljesen értelmetlen dolgokat írsz, amit minden józan ember belát,elég kinézni az utcára.
más lenne ha azt írnád,hogy rosszak a tapasztalataid ilyen téren,te nem kellettél senkinek ,de attól még más ronda ember kellhet.Én pont egy élő ellenpéldád vagyok(a szép nő a kapcsolatban)
18:29:
De neked sem ronda palid van, nemde? :D
Mondjuk már én is rohadtul unom az ilyen hozzáállású embereket. De már az ilyen provokatív kérdéseket is...
Néhány rossz tapasztalat után mondja mindenki a frankót...
Annyira relatív a szépség, de tényleg... Nap mint nap tapasztalom az utcán... Kb 30 pasiból ha 1 van amire férfi létemre rámondanám, hogy na, igen, ő nemsemmi. Érdekes 30 nőből 15-20-ra ugyanezt tudnám mondani.
Mégis a többségnek párja van. És biztos nem olyan, akire a farka se áll fel...
(vagy épp nem nedvesedik be...)
Sokszor még olyan srácokat is látok fullos csajokkal (nem modellek, de olyanok akik az én elvárásaimat simán túlszárnyalják), akik ilyen girnyó, kis senkik. Zsíroshajú, bamba, félénk srácok... Félreértés ne essék, nem alázni akarom őket, ők is pont annyira megérdemlik az ellenkező nem szeretetét. Csak szemléltetem, hogy nem minden úgy van ahogy látszik...
Kérdező, az akiket te említesz főként ilyen discokban fordulnak elő. Pesten mondjuk egy bed beachen vagy dokkolóban egy nem kigyúrt, csóró, kevésbé magabiztos embernek esélye sincs.
Értelmes csajt csak ismeretség útján lehet összeszedni.
Nem, nem minden csaj ribanc. És nem mindegyiknek vannak emberfeletti elvárásai. Csak ők vagy foglaltak, vagy nehéz megtalálni ;) Ez a kihívás, mármint megtalálni.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!