Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?
19:25
A párom 195 magasságához 62kg,BMI index:16,14,az arcán szinte nincs olyan felület amit ne borítana pattanás.
Mindig is undorodtam ezektől a tulajdonságoktól és azelőtt nem hittem volna el ,hogy én együtt leszek egy ilyen sráccal.De mikor megismerkedtünk olyan jól éreztem magam vele,hogy esélyt adtam neki és kezdtem teljesen elfeledkezni ezekről.Ja és egyáltalán nem undorodom tőle.Meg azóta járunk együtt kondizni szal. javul folyamatosan a helyzet .Mindez 15hónapja történt.És vele képzelem el a hátralévő életemet.
Ja és én egy 178 magas 60kg(modell alkatú)szép arcú lány vagyok.
egyetertek a 14:08-assal.
Ki nem allhatom a plazar*biket.
Nem azt mondom, hogy nem szamit a kulso, de szerintem akkor a legfontosabb az, hogy onmagad lehess mellette. Nekem fontos, hogy egy lanynak jo legyen a humorerzeke, erzekeny legyen, inteligens, es szerintem ebben a harom tuljadonsagban benne van minden.
A kerdezohoz: nyugi, en sem vagyok valami jokepu, se gazdag, de voltak normalis baratnoim. A lenyeg: onmagad legy, hatarozott es magabiztos(azert nem kell atesni a lo tuloldalara es egoizmusba atmenni).
A nők 90%-a teljesen normális. 10 %-a pénzéhes kaszanova lány.
Ellenben a pasik 90%-a bárkivel lefeküdne, gerinctelenek és pénzéhes ribancpasik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!