Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden csaj ribanc vagy akad...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj ribanc vagy akad egy-két nomrális, aki nemcsak a fenekét rázza, meg a pénzre hajt?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 16:03
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%

19:25

A párom 195 magasságához 62kg,BMI index:16,14,az arcán szinte nincs olyan felület amit ne borítana pattanás.

Mindig is undorodtam ezektől a tulajdonságoktól és azelőtt nem hittem volna el ,hogy én együtt leszek egy ilyen sráccal.De mikor megismerkedtünk olyan jól éreztem magam vele,hogy esélyt adtam neki és kezdtem teljesen elfeledkezni ezekről.Ja és egyáltalán nem undorodom tőle.Meg azóta járunk együtt kondizni szal. javul folyamatosan a helyzet .Mindez 15hónapja történt.És vele képzelem el a hátralévő életemet.

Ja és én egy 178 magas 60kg(modell alkatú)szép arcú lány vagyok.

2011. nov. 24. 14:12
 32/51 A kérdező kommentje:
Jó olvasni,hogy vannak ilyenek.:)
2011. nov. 24. 14:14
 33/51 anonim ***** válasza:
Akad! Keresd meg őket! :)
2011. dec. 5. 13:44
 34/51 anonim ***** válasza:
ez mekkora marhasag.. és van olyan pasi, aki nem csak a plázar.bancokra bukik és esetleg művelt és okos is?
2011. dec. 5. 13:56
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
rühellem a pláza ribiket, szeretek olvasni, novellákat írni, szeretek odafigyelni a páromra, aki ad magára, de smink nélkül is nyugodtan eljön velem bulizni, mert anélkül is csodásan néz ki... igen a sok pénzéhes cicababa között is akad elvétve normális lány, és a sok farokban tárolt agyú fiú között is akad még olyan aki normális...
2011. dec. 5. 14:08
 36/51 anonim ***** válasza:
akkor ebben megegyeztunk :D
2011. dec. 5. 14:13
 37/51 anonim ***** válasza:
bár én nem mennék smink nélkül bulizni, mert szeretek sminkelni, meg van pár bőrhibám..
2011. dec. 5. 14:13
 38/51 anonim ***** válasza:

egyetertek a 14:08-assal.

Ki nem allhatom a plazar*biket.

Nem azt mondom, hogy nem szamit a kulso, de szerintem akkor a legfontosabb az, hogy onmagad lehess mellette. Nekem fontos, hogy egy lanynak jo legyen a humorerzeke, erzekeny legyen, inteligens, es szerintem ebben a harom tuljadonsagban benne van minden.

A kerdezohoz: nyugi, en sem vagyok valami jokepu, se gazdag, de voltak normalis baratnoim. A lenyeg: onmagad legy, hatarozott es magabiztos(azert nem kell atesni a lo tuloldalara es egoizmusba atmenni).

2011. dec. 5. 14:23
 39/51 A kérdező kommentje:
Én is szeretek olvasni,néha próbálok novellákat írni. Szerintem normális vagyok. Vannak hibáim,nem vagyok tökéletes.
2011. dec. 5. 14:24
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

A nők 90%-a teljesen normális. 10 %-a pénzéhes kaszanova lány.

Ellenben a pasik 90%-a bárkivel lefeküdne, gerinctelenek és pénzéhes ribancpasik.

2011. dec. 5. 14:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!