Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Suliban ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hogy lehet? Tetszik egy fiú, csak látásból ismerem, de nem tudom mit csináljak. Fiatalabb is nálam, és nagyon helyes, bár nem az a menőgyerek típus. Emiatt akár beképzelt is lehetne, fogalmam sincs, hogy milyen a személyisége, ezért is félek..meg nem tudom, nehéz. Mégis mit lehet mondani egy mondhatni ismeretlennek?
2011. nov. 22. 20:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Véletlenül menj neki, és közben ejts meg egy mosolyt mikor azt mondod, hogy bocsi.
2011. nov. 22. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon egyszerű. :) Vagy esélyt adsz magadnak, vagy te magad utasítod vissza őt.

Az utóbbi esetben szerintem 0% hogy összejön.

Az előbbiben már van x% esély rá. Szóval pofa befog, kifogás off...

Elküld, elküld. Benne van a pakliban, de legalább volt annyi vér benned, hogy megtetted.

Azt mondom, szard le a végeredményt, és csak érezd jól magad vele. A fő kérés, hogy mit mondj. Ha nincs ötleted, akkor valami vélemény/segítség kérő legyen, mert azzal már el is kezditek a csevejt, de nem fogja érezni, hogy rászállsz. Mellesleg ő a hím, valószínűleg fogja a szexuális ösztöne is hajtani az ügyet.

Beszélj olyan témákról ami érdekes lehet: Utazás, Sport.

Csak ugye a motort is be kell indítani.

Én személy szerint szeretem az olyan lányokat akik nem riadnak vissza a nem átlagos dolgoktól, azaz megtesznek olyat amit a többség nem biztos hogy megtenne.

Azt szoktam legjobban utálni, és zavar is, ha elfolytja a rossz érzéseit. Nem jó látvány számomra az a nő aki belülről emészti magát. Mellesleg a ruha. :D Most divat a csizma. Mindig azt mondogatom, hogy most jól néz ki rajtad, de az ágyban úgy se lesz rajtad. :)))

21/F

2011. nov. 22. 20:37
 3/6 A kérdező kommentje:
K♫8szönöm a válaszokat, 21/F a hosszú kifejtést:)) igazából igazad van...de mégsem tudok olyan témát ami ne lenne túl direkt csak úgy megszólításnak:D esetleg valami konkrét ötleted nincs?
2011. nov. 22. 20:50
 4/6 anonim válasza:

Szia. ár én nem az előző vagyok, de szerintem beadhatnál neki egy kamuszakkört hogy indulni fog sulin kívül, és hogy érdekelné-e... mert te végzel előzetes felmérést hogy körülbelül hány embert érdekel... és innen

már kész egy beszélgetés...

2011. nov. 22. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

Nah most van újra időm. :) Hát hogy mit mondj, hogy ne legyél direkt? Nézzük, ezt. Persze átfogalmazhatod, de elég sablonos lesz most.

"Szia. Szerintem jó szemed van, hozzánk nőkhöz. Segítesz nekem? Szerinted, hogy állna hozzám XX vagy YY?"

Miért is jó ez? Fiú bókol nőnek, mint nő férfinak, de azért mindenkinek jól esik. "Segítesz nekem?" Férfi a nőnek? Hogy a fenébe ne. :D:D És, hogy megmondja hogy állna ez meg ez, azzal már az ő értékrendjét tudod felmérni, azaz neki mi a szimpatikus. Ergó, rátudsz hangolódni azonnal, és később is azt hordani, ami neki tetszik.

De ilyen, kérdésekből egész tárházam van, amiből nem is gondolod mit meg nem tudok másról. :) Jellemét, személyiségét, értékrendjét stb. :P Jó, de ez csajozásra lett kiélesítve, de fordítva is használható.

Most egy kicsi oktatás:

2 dolog van, ami miatt a férfi vonzódik a nőhöz, és fordítva. Ösztön: Életben maradni, és átörökíteni a faj fenntartás végett. Belénk van programozva. Most mond nekem, hogy nincs igazam. Olyan fiúkat választasz ki, aki számodra vonzó. Egészség mutatóit nézed.

Mi férfiak is leradarozzuk a nőt tetőtől talpig, hogy szaporodásra hajlamos-e. Persze a ducib nőkkel is ellehet lenni, lehet jól érezni magunkat, de ösztönösen az egészség mutatóik nem annyira jók, de belül még lehet fényes.

A nők inkább, a lelki érzelmi világunkat tesztelik, különböző "tesztekkel". :) Most mondhatod hogy nem is szoktam... Persze, mert tudatalatti reflex kérdés, vagy tudatosan tanult, mivel a nőnek (ez esetben neked) hosszabb távon érzelmi/lelki szükségleteidet kell kielégíteni.

Azaz: Lehet hogy most tetszik a kiszemelted, de benne van a pakliban, hogy kiábrándulsz. Ezért is kezdtem úgy az előző válaszom, hogy a végeredményt ne kalibráld bele a végkifejletbe.

UI.: A nőknek a sex ösztönösen nagyobb befektetés, mert a szervezet nem tudja, hogy van óvszer, és ezért is pánikolnak az első aktus előtt! De ez mindenkinek szól, nem csak a kérdezőnek. :)

21/F

2011. nov. 22. 21:41
 6/6 problem?:D ***** válasza:
Villants cicit
2011. nov. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!