Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban hogy kell ismerkedni? Egy nem nőcsábásznak.
Köépiskoláról van szó én egy 17 mindjárt 18 éves fiú vagyok akinek még nem volt barátnője de most nem ez a lényeg hanem az hogy ha a suliban tetszik egy lány akkor hogy menjek oda hozzá??? Mit mondjak neki meddig beszélgessek vele és miről?? (Ami eszedbe jut az hagyjátok, már 1000x-er hallotam).
Nem vagyok egy nőcsábász szal nem a legszexibb és legmenőbb csajokra gondolok oda menni ismerkedni!!
Lányok ti is írhattok hogy ilyenkor mit csináljon egy fiú vagy hogy veletek mi szokott történni.
Köszönöm a(z értelmes) válaszokat.
Jaj jaj jaj. Ez a kérdés. :D
Tudod az a baj, hogy varázspirulára vársz. Pedig ilyen nincs. Le kell küzdened a gátlásosságodat és akkor könnyű dolgod lesz. Sok lányt megszólítani, megszokni ezt a helyzetet. És nem függeni tőlük. Te vagy a fontosabb, neki csak esélyt adsz, hogy veled lehessen, ha ezt őszintén így gondolod, akkor bejössz majd a csajoknak, akármit is mondasz. Ha nem azon agyalsz, hogy hogy felelj meg nekik, akkor menni fog. Csak érezd jól magad a bőrödben!
És ne hívd magadat fiúnak. Rossz mindset. Férfi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!