Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ennyi elmebeteggel körülvéve,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi elmebeteggel körülvéve, hogy tudnék ismerkedni a suliban?

Figyelt kérdés

10 osztályos vagyok, s szerenék más lányokkal ismerkedni, amit sikerült átverekednem magam a "birkacsordán" odajönnek, s kötekednek tovább. Azaz amint bementem egy másik osztályba pl 9, 10b az ottani h*lyegyerekek egyfeszt b*szogatnak. MEg van a 20 osztálytársamból is vagy 8 idegbeteg, akik b*szogatnak. Hogy lehet úgy normálisan ismerkedni, hogy közben a másik nekemszalad, felborít, elgáncsol, beszólogat, lökdösődik? Meg ilyeneket szólnak be: "Sz*zpin*ra fáj a fogad X" "Tűnj már innen te rohad*k" "Mindjárt elsírom magam, akarod, hogy belédrugjak?" "Vonszold innen magad!" ...

A lányok persze csak elnevetik az egészet, én meg a sok idegbeteg miatt csak megalázva érzem magam, mit lehet tenni ezekkel a degenerált gané h*lyegyerekekkel? Verekedés kizárva, nem vagyok verekedős, amúgy egyiknek beszólok, 10 jönnek nekem... mi legyen??? :S

16/f

Előre köszönöm a normál válaszokat s írjatok nemet/életkort, köszi

2011. szept. 23. 20:34
 1/10 Madafaka182 ***** válasza:
100%
Gázkamrába velük 102/f
2011. szept. 23. 20:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Állj ki önmagadért.

34/MDE (medvedisznóember)

2011. szept. 23. 20:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Semmit.
2011. szept. 23. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
42%

nálunk a suliban nincs ilyen, mert ha valaki beszól, rögtön visszaoltom/visszaoltják

szólj vissza valami hülyeséget, pl hogy "nekem legalább nem f@szra fáj a fogam" vagy "anyád nem ezt mondta tegnap" esetleg "haggyál, épp vadászom"

de az a lényeg, hogy ne megbántani akard őket, hanem megnevettetni (pl mikor mondod, röhögve mondod)

és ha vicces vagy, az a csajoknak is bejön, verekedni meg nem kell, egyszerűen ne üss vissza

2011. szept. 23. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Ne üss vissza? Akkor meg balfas*nak néznek, elintézed 3 ütéssel, kettő az orra, és egy rúgás a sípcsontra, aztán meg felborítod. De a verekedés semmit nem old meg, na. Szereld le viccesen, ne az anyját szidd, ne öltözködj b*zisan, ha 10en jönnek akkor állj ki eléjük egymagad, állj ki magadért, lehet hogy rádmennek 3an, elpcsáznak, de a csajok hősként fognak tsiztleni.
2011. szept. 23. 20:49
 6/10 anonim ***** válasza:

én még ilyen durva ellenszenvröl nem hallottam.az oké h piszkálodás megy de ilyen durva szövegek, vagy ennyire le vagyok maradva? 25 vagyok lehet ma már durvább minden?

nem csináltál valamit amivel kiérdemelted ezt az ellenszenvet? mert ha feltünöen csajozol és teszed a nagymenöt akkor megértem h nem birnak

2011. szept. 25. 12:51
 7/10 A kérdező kommentje:
kicsit sem vagyok feltűnő, próbálkozok csajozni én is ....
2011. szept. 25. 14:18
 8/10 anonim ***** válasza:

A szópárbajban mindig nyerj te, ne az övék legyen az utolsó szó.

Ha meg verekedésre kerül a sor, nehogy ne üss vissza, mert az a legnagyobb ciki. Ha megütnek, inkább feküdj el a földön, minthogy elmenekülj. Akkor biztos a csajok szemében is cikiben maradsz. Ja és ne suliban verekedjetek, mert kicsapnak titeket, hanem suli után.

2011. szept. 25. 16:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Ja, ha visszaütsz és megvernek akkor plusz pofonokat fogsz kapni azért , mert visszaütöttélXD Mennyi okos gyerek:) Csak én jártam getto suliba vagy itt mindenki okoskodik? Erőszak erőszakot szül. A nagy pofádért meg azért fogsz kapni. Ne figyelj rájuk! Azt élvezik, ha központba kerülnek és mikor szekálnak addig mások pártolják milyen menő. Ha nem szekálsz nálad gyengébbet és lesz genyó akkor ne csinálj semmit.
2011. szept. 25. 16:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Hagyjam hogy baszogassanak? Én soha nem baszogatok senkit, nem alázok meg senkit és ezt kapom s ráadásul hagyjam? Mi az Isten f*száért kell ezekre mindig ráhagyni mindent, kinek képzelik magukat???
2011. szept. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!