Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány? (bővebben alul)
Van még ilyen lány:
aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya), normális, nem bulizós, érett gondolkodású, vallásos, aki nem minden héten más pasit akar, hanem 1-et, de azt egy életre, akivel egy boldog családot alapíthat.
Én sajnos még ilyennel nem találkoztam, pedig ez minden vágyam.
Nem igazan a külsö szamit hanem inkabb a belsö ertekek aztan azt veszed eszre hogy ö neked a vilag legszebb nöje..
Bar szerintem idösebb vagyok nalad de ha valakit szerettem azt egy eleten at szerettem volna, barhogy hozta aztan a sors is...barmi törtent is szeretettel gondolok vissza rajuk..nem vagyok voltam csunya masok velemenye alapjan ,most sem a gyermekek utan..vallasos vagyok,sosem voltam bulizos de volt hogy eljartam diszkoba,nincs ellensegem,szeretem az embereket,erettnek tartom a gondolkodasom,boldog csaladi kapcsolatot probalok kialakitani...de a parom ezeket nem nagyon ertekeli, most mar valamennyit valtozott az evek folyaman...de ne add fel es hidd el van ilyen lany,talan rossz helyen kerested..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!