Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány? (bővebben alul)
Van még ilyen lány:
aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya), normális, nem bulizós, érett gondolkodású, vallásos, aki nem minden héten más pasit akar, hanem 1-et, de azt egy életre, akivel egy boldog családot alapíthat.
Én sajnos még ilyennel nem találkoztam, pedig ez minden vágyam.
ma 21:16 a párok nincsenek összenőve, elég baj, ha ennyire nem bíznak meg egymásban. Nyilván kibírnak 2-3 havonta egy éjszakát külön. És itt most arra gondolok, ha az egyik barátnőmnek szülinapi bulit tart, az a minimum, hogy ott legyek. Még akkor is, ha a páromnak ehhez nincs kedve. Teljesen érett, felelősségteljes nő vagyok ettől függetlenül. Némely embernek téveszméi vannak a bulikról, meg arról, hogy kik járnak oda. Beismerem biztos van pár tini alkesz, de mi nem tartozunk közéjük, táncolni megyünk, ami nem bűn.
26N
ma 22:05
de te nem vagy bulizós!!! amit te csinálsz annak ahhoz semmi köze. a bulizósság az az, aki hetente-2 hetente bulizik
"számomra az elsődleges dolog a külső, mert szerintem alap dolog egy kapcsolatban, hogy a két fél tetszen egymásnak, legyen meg a közös vonzalom"
akkor rossz úton jársz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!