Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány? (bővebben alul)
Figyelt kérdés
Van még ilyen lány:
aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya), normális, nem bulizós, érett gondolkodású, vallásos, aki nem minden héten más pasit akar, hanem 1-et, de azt egy életre, akivel egy boldog családot alapíthat.
Én sajnos még ilyennel nem találkoztam, pedig ez minden vágyam.
2011. nov. 21. 20:50
1/54 anonim válasza:
Van ilyen ! ne add fel ! :) én is őt keresem :)
2/54 anonim válasza:
Szerintem van ilyen, de valószínűleg ő meg az ágyban egy nagy nulla, semmihez sincsen kedve és úgy az egész szexet valami szent borzalommal szemléli.
3/54 anonim válasza:
Persze...:) én is ilyen vagyok :)
4/54 anonim válasza:
nem vagyok vallásos... szóval ezt buktam :/
de amúgy biztos van ilyen :)
5/54 Walk With Me válasza:
8469368. ilyen kérdés. Mindjárt jön rá egy rakat önként jelentkező. Biztos van, csak élőben nehéz találni, és sokan meg nincsenek tisztában az adottságaikkal. Ronda lány tarthatja magát szépnek, szép lány tarthatja magát rondának. :S
8/54 anonim válasza:
Van igen, bár vallásos nem vagyok.
9/54 anonim válasza:
Miert fontos az, hogy ne legyen bulizos?
10/54 anonim válasza:
Én ilyen vagyok. Hívő, buliba még nem mentem és nem is akarok, magamról nem tudom megítélni hogy szép vagyok-e, de mindenki azt mondja hogy igen. 20 éves vagyok, és egész életemben egyszer voltam szerelmes, és ez még mindig tart, remélem így is marad örökre. Szóval a kérdésedre válaszolva: van ilyen, a baráti körömet is főleg hívő emberek alkotják, 90%-ukra illik ez a leírás. Szóval ne add fel, csak olyan helyen mozogj, ahol van esélyed rájuk lelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!