Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még ilyen lány? (bővebben alul)
Van még ilyen lány:
aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya), normális, nem bulizós, érett gondolkodású, vallásos, aki nem minden héten más pasit akar, hanem 1-et, de azt egy életre, akivel egy boldog családot alapíthat.
Én sajnos még ilyennel nem találkoztam, pedig ez minden vágyam.
ma 21:07
Tényleg? Na akkor én nem vagyok normális úgy tűnik. Pedig két lábam van egy szám, két szemem, boldog vagyok így, és legkevésbé se hiányzik a buli, mert van másféle kikapcsolódási lehetőség is, képzeld.
hét én nem vagyok rusnya és bulizós
de nem vagyok érett gondolkodáso vallásos meg főleg nem
és nem akarok csak egy pasit egész életemre:O:O az milyen uncsi lehet már
"aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya)"
ezt írta...
hát jó, kicsit ellentmondásos... de főleg arra gondolhatott, hogy úgy szép, hogy nem ő az Anna-bál nyertese, de azért nem olyan ronda, hogy ne lehessen ránézni
Miért ne lenne?
Szép (ízlés kérdése és kinek mit jelent ez a fogalom)
Normális (annak tartom magamat)
buli (félévente 1x)
vallásos (éjféli mise és voltam első áldozó)
és egy srácot akartam, de úgy néz ki, hogy ő nem így gondolta, hogy engem akarna
Szóval fiúk és lányok között is vannak ilyen személyek, csak meg kell találni.
"Huh ez a csaj bulizni jar, messzire keruljetek."
Senki se mondott ilyet, de szerinted egy srác, aki nem szeret bulizni, hogy érezné magát egy lánnyal, aki bulizós? Egyik ezt akarja, másik azt. És azért mert ti buliztok, másnak nem kötelező, az emberek különbözőek...
köszönöm a válaszokat,
Ha tényleg van ilyen lány, akkor hol kéne keresnem? Mert templomban sem láttam még ilyen lányt.
Hát akkor nem vagy elég kitartó, mert bizony a templomban lesz fellelhető.
Amúgy van valamilyen fontossági sorrended a felsorolt tulajdonságokban? Mert akkor a legfontosabb tulajdonság alapján kell elkezdeni a keresést és azt szűkíteni.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell vallásosnak lennie? Nem ez határozza meg, hogy jó ember e... Ha ezt hiszed messze jársz a valóságtól. Szerintem se lehet egy ilyen csaj izgalmas és itt most nem arra céloztam, hogy akarjon több pasit is az életben. Az érettség meg nem függ attól, hogy eljár e néha szórakozni. Igenis az embereknek szüksége van a kikapcsolódásra.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!