Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még ilyen lány? (bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen lány? (bővebben alul)

Figyelt kérdés

Van még ilyen lány:

aki szép (persze nem tökéletesnek kell lennie, csak ne legyen rusnya), normális, nem bulizós, érett gondolkodású, vallásos, aki nem minden héten más pasit akar, hanem 1-et, de azt egy életre, akivel egy boldog családot alapíthat.

Én sajnos még ilyennel nem találkoztam, pedig ez minden vágyam.

2011. nov. 21. 20:50
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
A minimalis vonzalom es az elsodleges a kulso kozott azert vannak a kulonbsegek.
2011. nov. 21. 22:56
 42/54 A kérdező kommentje:
elsődleges a külső, tehát a legelső dolog az, hogy legalább a minimális vonzalom legyen meg
2011. nov. 21. 23:08
 43/54 anonim ***** válasza:
jól mondtam, hogy szépségre mész-.-" túl sokat vársz. Nincs olyan lány azt is megmondtam:) semmi esélyed rá!
2011. nov. 22. 08:36
 44/54 anonim ***** válasza:
Van, de ha nem nézel ki jól, nincs esélyed ilyenre.
2011. nov. 22. 08:47
 45/54 anonim válasza:
Nincs, elfogytak.1945-ben leállították a gyártásukat.:(
2011. nov. 22. 08:55
 46/54 Lifeishard ***** válasza:

Több, mint 3 milliárd nő él a Földön, valakire csak rá illik :)

Egyébként, van.

2011. nov. 22. 17:16
 47/54 anonim ***** válasza:
A külső ami megfog, a belső ami megtart. :D
2011. nov. 22. 22:39
 48/54 A kérdező kommentje:
pontosan ezt gondolom
2011. nov. 22. 23:11
 49/54 anonim ***** válasza:

"A külső ami megfog, a belső ami megtart"

Ez igaz és ebből látszik meg, hogy külsőre mentek. Az is igaz, hogy a belső megszépít, de ezt ti nem fogadjátok el, mert a külsőt tartjátok fontosnak. Ha az lenne a kérdés, hogy van e olyan lány aki csak egy pasit akar akkor olyan van. Olyan, hogy szép, vallásos, nem bulizós, hűséges, egy fiút élete végéig olyan nincs. Kizárt dolog. Amiket felsoroltál léteznek is, de nem egy személyben. Mivel van kivétel szabály ezért a kivételek foglaltak mégpedig 16-17 évesen megtalálják az ideált. Keresd a vágyaid majd csak rájösz.

2011. nov. 23. 17:45
 50/54 anonim ***** válasza:
és pontosan milyen vallásúnak kell lennie ezt mért nem írtad akkor már ide? pff... 21:08 "nem szeretem a bulikat se azokat akik oda járnak" külön kösz:) igazad van a bulikban az ördög is jelen van
2011. nov. 23. 21:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!