Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy úgy érzem, már nem szeretem a páromat?
4 éve vagyunk együtt,egyik napról a másikra jött ez az érzés minden ok nélkül, körülbelül 3 hónappal ez előtt!
Én tudom hogy szeretem őt, mert a múlt héten össze vesztünk és nagyon el fajultak a dolgok majd úgy volt hogy szét megyünk, és ez nekem annyira fáj hogy azt nem lehet szavakba fojtani, na akkor nagyon éreztem hogy szeretem és csak ő kell nekem senki más a világon!
Még az nap ki is békültünk nagyon boldog voltam 2-3 napig éreztem hogy szeretem imádom őt, majd ugyanúgy elő jött ez a hülye érzés hogy nem szeretem vagy nem is tudom...
Nagyon szeretnék újra boldog lenni vele!
Köszönöm annak aki elolvasta, és próbál segíteni!
Huu ez bonyolult. Szerintem fordulj szakemberhez.
Egy párterapeuta vagy egy pszichológus kellene akivel ezt megtudod beszélni. Esetleg lelkész vagy pap.
20/L 21/F
Tanulunk még tehát külön lakunk, de mindennap együtt alszunk és csak annyi időt töltünk külön amíg iskolában vagyunk!
2-es vagyok
És vannak problémák is? Vagy minden oké, csak most nem tudom, hogy pontosan mit érzel?
Nincsenek problémák, nagyon nem értem magamat!!!!
Annyira szeretném hogy minden ugyanúgy legyen mint "régen"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!