Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeretem vagy nem? Vagy csak o kihasznal? NEm ertem`
Na, akkor szerintem jobb, ha itt máris abbahagyjátok.
Nekem most itt vége a tündérmesének! Ez nagyon veszélyes!
Még börtönbe is kerülhet miattad! Elhiszem, hogy odavan érted, de ez megrontás. És keressen magának korban hozzáillő felnőtt partnert! Majd 2 év múlva esetleg jelentkezhet nálad ilyesmikre!
Hogy van ez? Hány éves lány szexelhet már felnőttel?
Ha lassan egy hónapja találkozgattok hétvégenként, az valószínűleg 3 találka. Szerintem ez a nem járunk de csók és tapi dolog cseppet fura, vess véget neki amíg még az elején vagytok, mielőtt Te jössz ki belőle rosszul! Mert ennek jó eséllyel az lesz a vége, hogy Te koppansz, ő meg továbbrepül ha elunta.
(tegnap17:02es voltam)
Előbbi vagyok. Azt még hozzátenném, hogy egy 24éves srác sem éri be sokáig annyival, hogy hétvégente nyomok rá néhány csókot és megtapizom... Függetlenül attól, mit érez vagy mit nem. Szóval vigyázz vele.
22/L
Igen, csak kihasznál!
Épp arra, amire kell: tipi tapi smaci aztán jön a többi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!