Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de ő kihasznál. és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de ő kihasznál. és a legrosszab hogy osztálytársam így mindennap látom. Hogyan feledjem el?

Figyelt kérdés
év eleje óta szerelmes vagyok az osztálytársamba... neki is tetszem de valami olyasmit mondott h talán majd csak ballagás után jön velem össze..ezek mellett minden nap fogdos,puszilgat, ölelget.. leakarok róla minél elöbb mondani mert nem érdemli meg hogy szeressem mert ezek mellett nagyon bunko velem és csak kihasznál!!!!! de egyben várom h elballgjunk és talán össze jööjjünk... segítsetek ti hogyan mondanátok le róla???
2010. máj. 16. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Sose értettem hogy lehet valakihez ennyire ragaszkodni akivel még sose volt semmi... Mármint nem jártatok hónapokat/éveket, akármi... Mert ha így lenne megérteném h ez ennyire nagy dilemma. Egyszerűen pasizz, ennyi. Persze őt meg kerüld el. És ne foglalkozz vele.
2010. máj. 16. 14:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Nekem is tetszett egyik osztalytarsam, vagyis tetszik. Ugyan ez volt a helyzet,hogy olelgetett puszilgatott csak azzal a kulombseggel,hogy nem kihasznalaskepp csinalta mert most egyutt vagyunk :)

Ha nem akar veled osszejonni akkor semmi joga nincs fogdosni teged :). szerintem ne hagyd. mikor meg ezt csinalja mondd meg neki eleg durvan,hogy nem olyan a kapcsolat kozottetek,hogy megengedhesse maganak,hogy fogdosson es hogy szaljon le rollad :) Mondj oda neki es ne vedd figyelembe nezd levegonek es ha tegyuk fel akarna veled jarni akkor minel jobban probalkozni fog...mert azokra buknak a sracok akik nehezen kaphatoak :) Ha pedig nem reagal sehogy akkor tenyleg csak kihasznalt es hulyeskedett

sok sikert! :*

2010. máj. 16. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!