Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most szeretem vagy nem? Vagy csak o kihasznal? NEm ertem`
Hát biztos, hogy bejön neked, mert akkor nem lennél boldog ha vele vagy.:) és nem hiányozna:)
Honnan veszed, hogy kihasznál?
én a helyedben visszamennék az iskolába
nem pedig 24 éves FÉRFIAKKAL mászkálgatnék
14 évesen még bőven ráérsz erre
Amíg nem kap el, és nem csinál olyan dolgokat, amit nem illik, akkor nem használ ki!
Sőt, kedves, hogy foglakozik is veled.
Ebben a korban én ezt nagy korkülönbségnek látom. Igazából te még gyerek vagy, majdhogynem kiskorú, ő meg egy felnőtt, akinek már simán van komoly kapcsolatokra, sőt a szexuális életre is igénye. Hacsak ő is nem szűz, akkor őneki hosszabb távon nem lesz elég a kézenfogva sétálás, vagy 1-1 csók. Előbb utóbb tőled akarná majd a többit is, ha járnátok, és rá is tudna venni a plusz 10év fölényével!
Igen, te biztos szereted már, ezek a tuti jelek, hogy nagyon hiányzik, és boldog vagy, amikor mellette vagy.
Valami ilyesmi dolog lesz majd ez a szerelem! :)
Jó, amikor együtt vagytok és keserű és mardosó tud lenni, amikor külön! (ezért gondolsz ilyenkor rosszakra, pl hogy kihasznál)
Ha nagyon rendes a fiú, akkor vár rád picit, és később ebből még egy jó nagy szerelem is lehet.
Szerintem is vigyázz vele!
A barátság maradhat, de semmi több!
Te se engedj ebből és ezt ő is vegye tudomásul!
Tényleg nem helyes semmilyen páros kapcsolat egy 24 éves férfi és egy 14 éves kislány között!
Nem majdhogynem kiskorú, hanem kiskorú. És az hogy hiányzik Neki, még nem szerelem!
Kedveled, ennyi. Ez még nem szerelem. Jól érzed magad mert figyel Rád, ezért hiányzik. De nem értem, hogy ezt a kihasználás mire alapoztad? Mivel használna ki? Lehet, hogy csak azért nem értem, mert nem derült ki mit csináltok amikor találkoztok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!