Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kihasznál? Nagyon szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kihasznál? Nagyon szeretem (? )

Figyelt kérdés

arról van szó hogy a volt barátommal nagyon sokat találkozunk és pettingelünk olyankor. De neki most van egy barátnője nemtudom mióta de azt tudom hogy nem szereti. és péntek este elmentünk kocsikázi nagyon sokat beszélgettünk és sbakerült az is hogy engem sokkal jobban kíván mint a barátnőjét. de nem szeretne kihasználni és megalázni azzal hogy most amikor még van barátnője akkor témázgatunk. de aznap este mégis csókolóztunk. gy csókolt mint akkor még soha:S nem bírtam továbbb ésrámásztam. kivertem neki. akkor aztmondta hogy nagyon szeret. aztán elindultunk haza és amikor elköszöntünk azt mondta hogy ha a barátnőjével látom ne nagyon köszönjek neki mert a bnőője nagyon féltékeny...:S

SZerintetek csak kihasznál?:'( nagyon el vagyok keseredve:(

2010. szept. 4. 11:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
:Ovan bnője és képes vagy rámászni?naná h kihasznál..de ha te erről magadtól nem jöttél rá nem csak ....vagy hanem nagyon buta is..a srác is egy undorító...szegény bnője...grat nektek!
2010. szept. 4. 12:01
 2/11 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem csak visszaakar élni azzal,hogy most neki 2 nője is van. Egy alkalmi(te) és egy akivel úgy van ahogy megvan. És ha vele félresikerül,jöhetsz te a képbe. Na persze ezidő alatt még elvárja azt is, hogy verd ki a f*szát. Szerintem igen,csak kihasználja a lehetőségeket.. És látja,hogy te belemész így hát visszaél vele. Sajnálom =(

16/F

2010. szept. 4. 12:01
 3/11 anonim ***** válasza:

nem szereti a barátnöjét akkor hagyja ott, ti meg azt csináltok amit akartok, ha nem is jártok, de szexelhettek, ha neked sincs és neki sincs senkije...az mind a 2töknek jó:)

ha meg jártok az még jobb

2010. szept. 4. 12:06
 4/11 anonim ***** válasza:

Egyértelmű,hogy kihasznál Téged,mint a szél,és Te partner vagy ebben,hiszen hagyod magad.Ha jobban belegondolsz,csak pótlék vagy neki,meg egy szextárgy.Ha többre becsülnéd magadat,nem a f@rkával játszadoznál,hanem keresnél egy független pasit,aki szeret.

Ezzel nem akarlak elítélni,de szerintem Te nagyok kevésre tartod magad,ha ennyivel beéred...

2010. szept. 4. 12:07
 5/11 A kérdező kommentje:
nagyon szeretem még mindig és amikor együttvagyunk...az a 2-3 óra nagyonn csodálatos. elég nagy ribancnak érzem magam szal lécci kíméljetek ettől a szövegtől...:S
2010. szept. 4. 12:12
 6/11 anonim ***** válasza:
Az igazság fájó,és nem kíméletes.Ha rib@ncnak érzed magad,akkor lépj ki a helyzetből.
2010. szept. 4. 12:14
 7/11 A kérdező kommentje:
de én nem tudom csak úgy otthagyni. és nem találkozni vele. ha már 3 kete nem beszélünk nagyon szomorú vagyok mert hiányzik:Segyszerűen nem tudom elfelejteni:S :'(
2010. szept. 4. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
67%
Felizgultál,rámásztál,és kiverted neki.Mire izgultál fel,arra hogy neki jó legyen?Ez aztán az áldozat.Szerintem te még azt se vennéd észre ha az ördög használna ki,nem hogy az exed.Embereld meg magad,és szerezz egy normális kapcsolatot,és fejezd be a bohóckodást az expasiddal.Szakadj el tőle,mert csak erre vagy jó neki.Te,verőlány.
2010. szept. 4. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Ne találkozz vele, amíg barátnője van.
2010. szept. 4. 12:50
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Köszönj neki egyszer a barátnője előtt, és máris meg van oldva.
2010. szept. 4. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!