Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a párod haveri társaságából néhány személy áskálódik ellened?
Párom haverjának a barátnője nagyon rosszindulatú. Folyamatosan mar a hátam mögött,már több dolgot is visszahallottam. A többi lány meg hisz neki,és elég furcsán néznek rám.
A fiúk tudják milyen ember ez a nő és nem is adnak a szavára. Nem értem,hogy a lányok miért? Vagy egyszerűen nekik se vagyok szimpatikus?:S
mert a lányok buták és imádnak pletykálni.
szard le
Ha van alkalmad a többi lánnyal úgy beszélni,hogy az ellened áskálódó csaj nincs ott,akkor mondd el nekik,hogy amiket az a csaj terjeszt rólad az nem igaz és esetleg kérdezz rá,hogy ők miért ilyen ellenségesek veled!
Persze ezt csak abban az esetben tedd ha biztos vagy abban,hogy a többi csaj nem pont ugyanolyan áskálódó ribi,mint az az egy!
Sajnos még nem volt alkalmam ismerkedni velük. Nem keresik a társaságom,ha beszélgetést kezdeményeztem elintéztek pár szóban és ennyi. Az áskálódós csaj régóta a "csapat" tagja,én pedig elég új vagyok. A csajjal már jó ideje ismerjük egymást,de soha nem jöttünk ki,több veszekedés is volt közöttünk. Amikor bemutatott a párom akkor nem volt semmi gond,mindenkivel beszélgettem,jól elvoltunk. Következő találkozás alkalmával pedig mint akiket elvágtak,hozzám se szóltak,tojtak a fejemre.
Sajnos nincs olyan alkalom,hogy ez a kis ... ne legyen ott. De amint lesz alkalmam kifaggatom a többieket,hogy mégis mi a problémájuk velem.Köszönöm szépen a válaszokat!
Hát ha ez az áskálódós csaj már réggebb óta van a bandában,mint te,akkor nem hiszem,hogy a többiek a te pártodra állnak majd,hiszen őt régebb óta ismerik és jóban is vannak vele,te meg új vagy köztük és sajnos a legtöbb ember ilyen,hogy az alapján ítél meg másokat,amit hall róla stb.Elég nehéz helyzet,hogy még esélyt sem adnak neked,hanem a másik csajszi miatt,eleve ellenségesen bánnak veled,pedig még alkalmatok sem volt megismerni egymást!
Szerintem is mondd meg a párodnak,hogy mi a helyzet és hogy jó lenne ha néha mondjuk a te barátaiddal mennétek együtt szórakozni,mert az ő baráti társaságában te nem tudod jól érezni magad,mert nem fogadnak be!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!