Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád? A barátod vagy a szerelmed?
Írtam ki tegnap egy kérdést, hogy félek hogy elveszítem a szerelmemet, a legjobb barátja miatt!
A lényeg az hogy kifaggattam a barátját, és kiderült hogy utál engem, mert a barátom megváltozott, nem hülyéskedik úgy vele mint régen, nem járnak el szórakozni stb!
Tegnap este viszont kiderült az hogy, a barátom egyszer azt mondta neki hogy hagyja el a barátnőjét mert nem lesz jó vége a kapcsolatnak, és a haverja megtette, de viszont, a haver is választás elé akarja tenni a barátomat, hogy vagy ő vagy én, csak már nem tudja hogy a barátom kit választana, engem vagy a barátot!
Ti melyiket választanátok?? ha kell belinkelem az előző kérdésemet is hogy jobban megértsétek! Nagyon fontos számomra hogy ne veszítsem el a párom! :S
Azt választanám, aki nem kényszerít választásra. Akinek őszinték az érzelmei felém.
De mindenesetre egy jó barátságot soha nem teszek tönkre egy kezdődő kapcsolat miatt.
Hellósztok!
Sajnso én is ma szembesültem ezzel a dologgal.Ősszevesztem az egyik legjobb barátom nőjével akit csak 2 éve ismer mig velem 14-15 év barátság köt össze vele.
Az egész csa egy féltékenységi rohammal kezdödöt hoyg együtt akartam bulizni barátommal és a csaj ezt úgy vete fel hoyg szét akarom öket szedni. És képes volt választás elé ,állítani hoyg vagyő vagy én.(Vagy barát vagy szerelem) Sajnos csalodásomra a barátom a szerelmet választotta. Mit tegyek? És mi a véleméynetek erről a nőről meg a barátomról?
Az én egykori haveromnak sem tetszett az a felállás, amikor a komolyra fordult kapcsolatom miatt, már nem jártam el annyit bulizni vele. A többi haverom el tudta fogadni a dolgokat, akiknek volt már tartós kapcsolata, ő meg csak irigy volt, mert nem talált magának senkit.
Én is a barátnőmet választottam a legjobb haver helyett. Nem bántam meg semmit, mivel nem a barátommal akartam leélni az életemet, hanem a barátnőmmel, aki ma már a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!