Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád? A barátod vagy a szerelmed?

Figyelt kérdés

Írtam ki tegnap egy kérdést, hogy félek hogy elveszítem a szerelmemet, a legjobb barátja miatt!

A lényeg az hogy kifaggattam a barátját, és kiderült hogy utál engem, mert a barátom megváltozott, nem hülyéskedik úgy vele mint régen, nem járnak el szórakozni stb!

Tegnap este viszont kiderült az hogy, a barátom egyszer azt mondta neki hogy hagyja el a barátnőjét mert nem lesz jó vége a kapcsolatnak, és a haverja megtette, de viszont, a haver is választás elé akarja tenni a barátomat, hogy vagy ő vagy én, csak már nem tudja hogy a barátom kit választana, engem vagy a barátot!

Ti melyiket választanátok?? ha kell belinkelem az előző kérdésemet is hogy jobban megértsétek! Nagyon fontos számomra hogy ne veszítsem el a párom! :S

2011. nov. 20. 13:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Azt választanám, aki nem kényszerít választásra. Akinek őszinték az érzelmei felém.

De mindenesetre egy jó barátságot soha nem teszek tönkre egy kezdődő kapcsolat miatt.

2011. nov. 20. 14:56
 12/13 Problem!!! válasza:

Hellósztok!

Sajnso én is ma szembesültem ezzel a dologgal.Ősszevesztem az egyik legjobb barátom nőjével akit csak 2 éve ismer mig velem 14-15 év barátság köt össze vele.

Az egész csa egy féltékenységi rohammal kezdödöt hoyg együtt akartam bulizni barátommal és a csaj ezt úgy vete fel hoyg szét akarom öket szedni. És képes volt választás elé ,állítani hoyg vagyő vagy én.(Vagy barát vagy szerelem) Sajnos csalodásomra a barátom a szerelmet választotta. Mit tegyek? És mi a véleméynetek erről a nőről meg a barátomról?

2012. aug. 27. 12:10
 13/13 anonim válasza:

Az én egykori haveromnak sem tetszett az a felállás, amikor a komolyra fordult kapcsolatom miatt, már nem jártam el annyit bulizni vele. A többi haverom el tudta fogadni a dolgokat, akiknek volt már tartós kapcsolata, ő meg csak irigy volt, mert nem talált magának senkit.

Én is a barátnőmet választottam a legjobb haver helyett. Nem bántam meg semmit, mivel nem a barátommal akartam leélni az életemet, hanem a barátnőmmel, aki ma már a feleségem.

2012. aug. 28. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!