Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz lehet egy szerelmed elvesztésére ill. szerelmi bánatra is?
Figyelt kérdés
Van egy Cserháti dal amiben ez a szöveg van:
Akad, amit nem gyógyít meg az idő sem,
De kezeli mindennap.
ez, ha nagyon mélyen érzel valaki iránt akk igaz lehet a fenn megkérdezett esetekben?
2011. nov. 19. 16:19
1/2 anonim válasza:
Sztem igen... én még azt is ki merném jelenteni, hogy meg is gyógyítja, mert 9 hónapig én is azt hittem egy szakítás után, hogy soha nem leszek boldog, és nem gyógyul be a ,,seb"... aztán idővel megtudtam dolgokat, amelyek nemhogy ,,meggyógyítottak" de azóta már nevetni is tudok a dolgon :)
2/2 anonim válasza:
Hú, pontosan ezen a dalszöveg részleten gondolkodtam néhány hónapja és akkor úgy éreztem, ez igaz a szerelmi bánatra is. De most már rájöttem, hogy nem, mert már bennem is kezd hogy is mondjam... sorvadni a volt barátom emléke és az érzéseim iránta. Szóval a szerelmi bánat tuti, hogy meggyógyul. Amit szerintem soha nem teljesen kiheverni, ha valakinek meghal a gyereke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!