Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanád? A barátod vagy a szerelmed?

Figyelt kérdés

Írtam ki tegnap egy kérdést, hogy félek hogy elveszítem a szerelmemet, a legjobb barátja miatt!

A lényeg az hogy kifaggattam a barátját, és kiderült hogy utál engem, mert a barátom megváltozott, nem hülyéskedik úgy vele mint régen, nem járnak el szórakozni stb!

Tegnap este viszont kiderült az hogy, a barátom egyszer azt mondta neki hogy hagyja el a barátnőjét mert nem lesz jó vége a kapcsolatnak, és a haverja megtette, de viszont, a haver is választás elé akarja tenni a barátomat, hogy vagy ő vagy én, csak már nem tudja hogy a barátom kit választana, engem vagy a barátot!

Ti melyiket választanátok?? ha kell belinkelem az előző kérdésemet is hogy jobban megértsétek! Nagyon fontos számomra hogy ne veszítsem el a párom! :S

2011. nov. 20. 13:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Barátot választanám, nőt mindig lehet találni, igaz barátot nem.
2011. nov. 20. 13:58
 2/13 anonim ***** válasza:

Hány éves gyerekek vagytok? :)

A megoldás hogy kérj bocsánatot a párod legjobb barátjától és próbáljátok meg elásni a csatabárdot!

Egy igazi barát nem kér olyat az embertől hogy hagyja el a szerelmét mert hogy ő utálja.Ez elég önző dolog!Ilyet max akkor kérhetne a legjobb barát ha te régebben a srácnak az exe lennél.

Ha a pasid szeret téged akkor ígyis úgyis megtart téged,bár elméletileg a barátság felülbírálhatja a szerelmet,de ez ritka esetekben van így.

Javaslatom üljetek le hárman beszélgetni egy üveg vodka mellett!!! :)

Üdv! Borisz :)

2011. nov. 20. 14:02
 3/13 anonim ***** válasza:

Teljesen helyzet függő!!! A következő kérdések merülnek fel.

Miért mond ilyen hülyeséget a barátom ?

Miért lenne neki jobb ha én szakítanék vele ?

Ha ezeket mondjuk értelmes keretek között megválaszolja, amit nem tudok elképzelni, hisz a barátaim azért a barátaim, mert jót akarnak nekem, és ha látják hogy boldog vagyok egy lánnyal akkor ők örülnek ennek is!

De tegyük fel, hogy mégis ad ezekre valami értelmes választ, akkor figyelembe veszem, mióta vagyok együtt a lánnyal, mennyire szeretem, mit akarok vele elérni!

IGAZÁBÓL te pasinak el kellene gondolkoznia azon, hogy mit jelent a barát, és hogy kik a barátai!

2011. nov. 20. 14:03
 4/13 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Én (lány) 19 vagyok a barátom 21éves és a legjobb barátja 17éves

2011. nov. 20. 14:06
 5/13 A kérdező kommentje:

Egyébként a szemembe meg nyalizik az a kis hülye!!!!!

Nem fogok vele leülni diskurálni, ne hogy már neki kedve lenne csajozni, és a barátom foglalt és ez bökje a csőrét! :/ Keressen szingli haverokat és mehet vele csajozni, és féltékeny rám ez egyértelmű, hisz régen mindig együtt lógtak mostmár nem! Ez van :/

2011. nov. 20. 14:07
 6/13 anonim ***** válasza:
Én a barátod helyében a téged. A barátja egyértelműen irigykedik, sajnálja a boldogságát. Kellene annyira toleránsnak lennie, hogy tudja, hogyha szerelmesek vagyunk, a szerelmünk az első, legalábbis eleinte. Szerintem ez nem igazi barát.
2011. nov. 20. 14:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Amit még mondani tudok: odamész a kis "pö.cshöz" és megmondod neki: NŐJ FEL !
2011. nov. 20. 14:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Utolsó, én is oda mennék hozzád és a kezedbe adnám a HELYESÍRÁSI SZABÁLYZATOT.
2011. nov. 20. 14:12
 9/13 anonim ***** válasza:

Figyú ha egy kis csicska miatt dobnak téged akkor jobban is jársz ha tovább lépsz!!!

Szal akármi is történni abból te csak jól fogsz tudni kijönni!!!

2011. nov. 20. 14:12
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy barát ilyet nem kér.

Ebben az esetben inkább téged kellene választania.

Amúgy meg a barát fontosabb de ez nem igazi barát és sztem nem kéne választani közületek.

2011. nov. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!