Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik férfit választanád?
Az egyik egy nagyon helyes, sármos férfi, tökéletes testtel, elegáns ruhákban és habár nem mondanám, hogy bunkó, de nem annyira előzékeny, figyelmes típus. Nem egy tipikus családapa, sokat foglalkozik a külsejével, ettől függetlenül jól el lehet vele beszélgetni és hülyéskedni.
Vagy a másik férfi, aki nem igazán helyes (arcra), a teste mondjuk neki is kidolgozott. Igényes, de egyszerű ruhákban jár. Határozott, ambiciózus, ugyanakkor a tenyerén hordozza a barátnőjét, gyengéd és bármit megtenne érte. Nagyon hűséges.
Az elsőt,ha jó nagyhangú és van humora is.
Persze azért órákig ne dekkoljon a tükör előtt.
Ja mert ha valakinek a véleménye nem egyezik a tiéddel, az már baromság?
Szerintem meg olyanok válaszára nincs szükség, akik csak a saját maguk alkotta nézeteket képesek elfogadni és még be is szólnak másoknak.
Kérdező ez tőled is függ.
Szóval ha szeretnél családot, akkor a második nyerőbb.
Viszont én nem akarok,a romantikától a hideg ráz, az önálló szabad lelkű férfiakat szeretem, nekem ezért sokkal vonzóbb az első típus.
Szóval ha meg inkább rám hasonlítasz, akkor az elsőt válaszd :)
71%-os, engem nem izgat a külseje, családot pedig mint mondtam nem akarok.
A pénze senkinek nem kell, azért tanulok és dolgozok, hogy legyen sajátom, erre sem vagyok rászorulva.
A világ nem fekete és fehér..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!