Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Melyik férfit választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik férfit választanád?

Figyelt kérdés

Az egyik egy nagyon helyes, sármos férfi, tökéletes testtel, elegáns ruhákban és habár nem mondanám, hogy bunkó, de nem annyira előzékeny, figyelmes típus. Nem egy tipikus családapa, sokat foglalkozik a külsejével, ettől függetlenül jól el lehet vele beszélgetni és hülyéskedni.

Vagy a másik férfi, aki nem igazán helyes (arcra), a teste mondjuk neki is kidolgozott. Igényes, de egyszerű ruhákban jár. Határozott, ambiciózus, ugyanakkor a tenyerén hordozza a barátnőjét, gyengéd és bármit megtenne érte. Nagyon hűséges.

2011. nov. 1. 18:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
De, mindkettő szürke..
2011. nov. 1. 19:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Mivel kb. olyan vagyok mint a 2. ezért szerintem őt válaszd :)
2011. nov. 1. 19:59
 13/17 anonim ***** válasza:

Az első viselkedése is lehet olyan mint a másodiké,ha igazán szerelmes.

Az elsővel az inkább a bajom,hogy túl sokat foglalkozik a saját külsejével...

A második,ha tudja viselni az egyszerű ruháit a kisugárzása miatt,akkor én a 2.mellett voksolok:)

2011. nov. 1. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok meleg, ergo egyiket sem.
2011. nov. 1. 21:20
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem szürke mindkettő, az egyik túl ego a másik túl papucsféle. Az egyik fekete a másik fehér.
2011. nov. 1. 21:21
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem. Az első azért annyira nincs elszállva magától, nem beképzelt (habár nincs önbizalomhiánya). A másik pedig egy határozott férfi, aki szívesen a barátnője kedvében jár, de azért nem hagyja, hogy hülyét csináljanak belőle. Amúgy szereti az extrém sportokat is. Búvárkodás, motor, hegymászás stb.
2011. nov. 1. 21:39
 17/17 anonim válasza:
Első. Nálam kifejezetten imponál, ha valaki nem családapa típus. A második már ott ki van lőve, hogy "nem igazán helyes".
2011. nov. 1. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!