Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Direkt provokál a barátom?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Direkt provokál a barátom? Nem szeret, azért nem figyel rám?

Figyelt kérdés

Múlt héten amikor sétáltunk, megálltunk egy üzletben körülnézni, láttam egy szép táskát mondtam neki ,hogy nagyon örülnék ennek súgalva ,hogy vegye meg nekem.

Erre egyik nap beállít egy táskával de az nem az a táska volt amit mutattam neki, ez valami olcsóbb típusu volt.

Lenne pénze megvenni azt a táskát amit mutattam neki mert elég jól keres ő és az apjának is van egy jól menő

vállalkozása.

Direkt nem azt a táskát vette meg amit mutattam neki?

Ezzel akarja azt súgalni ,hogy nem fontos az ,hogy figyeljen rám?

17/L

2011. nov. 20. 09:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/141 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell szégyellned a jólétet, az egy földi dolog, tünékeny, mulandó. Egy állapot. (amire sokan áhítoznak)

Bár a viselkedésed inkább szégyellni való, de neked ezt sem kell, mert ha aranykalitkában nőttél fel, akkor érthető, hogy nincs fogalmad a dolgod valódi értékéről, hogy mitől gazdag valójában egy ember.

Szóval inkább szánni való a helyzeted ,de telejen megértelek. Ebben nőttél fel. Nem tehetsz róla, hogy ez lett belőled. De mivel már lassan felnősz és életedet neked kell majd irányítanod, a későbbiekben pedig nem lesz, mentséged rá, hogy azért vagy hisztizz, követelőző, és kiszolgáltatott, mert a szüleid minden megadtak neked, csakhogy nevelni ne kelljen.

2011. nov. 20. 11:08
 62/141 anonim ***** válasza:
100%

Kicsikem, ha szeretned, akkor orultel volna annak a taskanak, mert arra gondoltal volna, hogy milyen kedves tole, hogy megvette.

Ha igazan szeretned, akkor nem akarnal megvetetni vele mindenfele cuccot.

Ha igazan szeretned, akkor csak az szamitana, hogy egyutt legyetek.

Ha igazan szeretned, akkor nem lennenek ilyen hulye elvarasaid, hanem arra torekednel, hogy boldogga tedd.

Szoval ezert mondom, hogy nem tudsz te semmit a szerelemrol/szeretetrol, ha penzben mered, denem baj, talan idovel felnossz, es rajossz, hogy mi az ami szamit az eletben. Nem a penz es a taskak, az tuti.

2011. nov. 20. 11:10
 63/141 anonim ***** válasza:
100%

Te mekkora egy számító kis pi csa vagy!

17 évesen már ekkora pénzéhes ri ngyó lettél?

Szívesen elküldenélek dolgozni!!!A legkönyebb munkát ajánlanám neked amibe persze abba is belehalnál mert fényesre nyalták a pi csádat!!!

Szánalmas vagy!

2011. nov. 20. 11:11
 64/141 anonim ***** válasza:
100%

hát mikor megláttam a kérdést csak kamilláztam...mire végig olvastam az összes kérdést közte a TE válaszaidat kitéptem a hajam...persze miattad...

Hogy lehetsz ennyire szánalmas???? Persze a jó létet nem kell szégyenleni meg hasonlók, de nem is kell így felvágni vele, és így viselkedni. Akkor legyenek ilyen "kis" igényeid, ha majd TE magad keresel annyi pénzt mint apucikád...amíg Ő teszi a seggecskéd alád a lóvét addig fogd be a pici szád és vegyél vissza...

Mi 4 éve vagyunk együtt a párommal Ő is jól keres, de lesül a bőr a képemről ha kérnem kéne tőle valamit...inkább megkeresem valahogy rá a pénzt, ha szeretnék valamit, mint hogy tőle kérjek, vagy anyuéktól...No meg hát 55.000 Ft-os táskát mert jól megy a rucimhoz...Normális vagy te???? Valami nagyon elcsúszhatott nálad...Szerintem egy kicsit elkéne gondolkoznod, bár kétlem hogy menne Neked...

Én ha a pasid helyébe lennék, úgy dobtalak volna ki mint macskát sz*rni...

L21

2011. nov. 20. 11:12
 65/141 anonim ***** válasza:

67-es vagyok...

Ja, és van nekem is olyan bnőm aki gazdag családi körben nőtt fel, és nem látszik meg rajta, nincs elszállva magától...egy kívül álló meg nem mondaná hogy gazdag vagy valami....

2011. nov. 20. 11:14
 66/141 A kérdező kommentje:

Miért engem támad mindenki?

Ő nem figyelt arra ,hogy mit mondtam.

2011. nov. 20. 11:23
 67/141 anonim ***** válasza:
96%

Akik gazdagok tudjátok hogyan keresik a pénzt?Én tudom mert míg én kevés bért kapok és arra se hajlandóak hogy bejelntsenek és milliókat kaszálnak az én szakmunkám miatt.Ők mit csinálnak?Csak a seggükön ülnek és nyújtják a kezüket a pénzért és elmondanám hogy ezek a szánalmas piócák arra sem képesek hogy egy szöget beverjenek otthon!!!

Most mivel a kérdező pióca apuci kicsi lánya ,akkor miért lenne normálisabb itt akárkinél is.Ő sosem fogja értékelni hogy az a táska ami röpke 60 ezerbe kerül az valakinek egy teljes fizetése egy hónapban tegyük fel hogy a nők a gyárakban akik éhes szájakat etetnek otthon nem sokkal több a havi fizetésük...Én keresek havonta 120 at ez tudod mire elé te elkényeztetett gumicsirke???Segítek két táskára meg egy kötélre amivel felakasztanálak!!!

2011. nov. 20. 11:26
 68/141 anonim ***** válasza:

Miért téged támad mindenki?

Te nem veszed észre magad hogy mekkora egy szr vagy!!!

Ezen elgondolkozhatnál igazán!!!

Olyan szívesen elküldenélek 400ft-os órabérért wc-t pucolni vagy szrt lapátolni!!!Sőt megelégednék annyival is ha egy jól menő konyhán elmennél mosogatni!!!

Hülye pi csa!

2011. nov. 20. 11:29
 69/141 anonim ***** válasza:

70-es szívemből szóltál :) Nagyon tetszettek az utolsó soraid :F

Kicsi szívem, azért téged támad mindenki mert annyira buta vagy, hogy el sem tudsz bújni a világ elől, pedig az ilyen embernek az lenne a legszerencsésebb...Eröltesd már meg azt a csöpp borsót az agyad helyén és próbáld már meg felfogni azokat amiket írtunk...Köszönöm

L21

2011. nov. 20. 11:31
 70/141 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.

# 72/72 Időpont ma 11:31

Örülök hogy szívedből szólhattam! :)

2011. nov. 20. 11:33
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!