Miért vesz semmibe a barátom anyja?
Figyelt kérdés
egyszerűen úgy veszi mintha én nem is lennék. a barátomtól jóval fiatalabb vagyok és nem fogad el, ez egy dolog, de úgy érzem semmibe is vesz. jelenlétembe is folyamatos programokat talál ki a barátomnak, dirigál neki és nem érdekelné hogy akkor velem van. kezdem unni ezt is és azt is h a barátom meg ugrik neki és mindig ő a fontosabb. 40 éves a barátom2011. nov. 19. 17:01
2/8 anonim válasza:
Szerintem mert nem te vagy az első barátnő.
Valószínűleg egy tipikus APF-val van dolgod.
FUSS!!!!!
3/8 A kérdező kommentje:
APF?
2011. nov. 19. 17:23
4/8 A kérdező kommentje:
ja oké rájöttem... nem én vagyok az első
5/8 A kérdező kommentje:
24 vagyok
6/8 anonim válasza:
APF:
Anyuci
Pici
Fia
Az akinek mindígis anyucikja lesz az első, és csak akkor kezd tényleg komoly kapcsolatba, mikor a biológiai anya meghal. Keres egy új anyukát!
7/8 anonim válasza:
Így van.Tipikus mama kedvence,elkényeztetett KIVÁLÓ FAJANKÓ LESZ BELŐLED típus.Ha anya pótló akarsz lenni csak maradj.
8/8 anonim válasza:
Valószínű nem véletlen, hogy 40 évesen még nem nős, vagy nincs komoly kapcsolata. Valószínűleg az anyja az összes jelöltet elüldözte és a pasi hagyta is, mert ők egymás nélkül nem tudnak létezni. Én erre azt mondom, akkor vegye el az anyját! :) Semmit nem tehetsz, ha a párod folyton anyucira hallgat és hagyja, hogy elmarjon tőle, akkor inkább szakíts vele. Később még rosszabb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!