Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fajta fiúk jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apanacsi kérdése:

Milyen fajta fiúk jönnek be a csajoknak?

Figyelt kérdés
mit tegyek, hogy vonzó legyek egy lány számára
2011. nov. 19. 16:25
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

ha egy pasi jóképű akkor nagyképű és bunkó is

kár tagadni, ez így van MINDIG

nekem az idős és rondább pasik jönnek be ( legalábbis az olyan hapsik akik a nők 90%ának nem jönnek be )

2011. nov. 19. 16:52
 12/23 anonim ***** válasza:
51%
16:52 Hidd el, én pl még neked se jönnék be.
2011. nov. 19. 16:54
 13/23 anonim ***** válasza:
és a pénz tényleg nem számít, nem tudom, hogy miért olyan nehéz felfogni hogy van ilyen is...
2011. nov. 19. 16:54
 14/23 anonim ***** válasza:

Pár alap fogalom, aminek meg kell felelned hozzá:

- Határozott: A nők nem papucsra vagy gyerekre vágynak társ gyanánt. Röviden: olyan ember kell nekik, akire rábízhatják magukat, mikor nincs kedvük gondolkodni, csak élni.

- Ápoltság: Azaz ne árassz magadból olyan intenzív testszagot, hogy méterekről lehessen érezni és a (test/arc)szőrzeted a hajaddal egyetemben legyen gondozott. (ez persze nem azt jelenti, hogy csupasz csigának kell lenni, hanem oda kell figyelni, ne úgy nézz ki, mint egy elhanyagolt hátsókert.)

- Stílusos: Ott most nem arról van szó, hogy bemész egy szórakozóhelyre, vagy egy iskolába és lefénymásolod az első feléd haladó tucat emót, vagy pulykát (vagy ég tudja, hogy a pcsába hívják most ezeket a sünhajó naracsgyerekeket). Olyan ruhákat hordj és olyan hajat vágass, hogy az előnyösen álljon rajtad és esetleg kiemelje a pozitív tulajdonságaidat.

- Egészség: Sportolj (nem, a kondi nem sport) és próbálj meg nem minden szemetet megenni, amit étel néven eléd raknak. Nagyon komolyan kihat a kisugárzásodra a közérzeted.

Ezek a közhelyek, amiket tudok javasolni. Ha ezek megvannak, akkor még Quasimodo fejjel is van esélyed.

#9: Még fiúként is azt mondom, hogy a ronda lányoknak kevesebb esélyük van, mint a fiúknak.

2011. nov. 19. 17:14
 15/23 anonim ***** válasza:
Normális és jó kisugárzású férfiak jönnek be.
2011. nov. 19. 17:48
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

de ez most milyen kerdes????

nem logikus, hogy egy csuf fiuba nem lehet vonzo egy csunya lany sem sem a pasiknak nem igaz egyik fiunak sem forr a verre a csunyacska csajokert, nem igaz? ez igy van forditva is minndeki a legjobbat keresi es senki sem akar szenvedni sem anyagilag sem ugyhogy ne legyen gusztusa hozzanyulni a pasijahoz!!! Nekem is a szep fiuk teszenek, de sajnos keves van abbol aki szep is okos is meg rendes foleg!!!! Inkabb egyedul maradok mint, hogy egy csuf fiuval jarjak csak, hogy legyen eppen valakim aki nem teszik es nincs gusztusom hozza en es barki mas azt az embert kell szeresse, de ha nem tud vonzani magahoz akkor mi ertelme volna? ez forditva is ervenyes a lanyokra is, nezd meg nem inkabb a kicsipet cicbabak a menok egy atlag csajhoz viszonyitva mind lehet jo szereto a sotetbe es jo haziasszony ha nem vonzo!

31 L

2011. nov. 20. 11:30
 17/23 anonim ***** válasza:
Végre egy őszinte nő!
2011. nov. 20. 11:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Egy 31 éves lány hogy beszélhet így, hogy még neki most is a külső fontos? Azt hittem a kor előrehaladtával az tompul, de úgy néz ki, akkor is a jóképű pasik lesznek a nyerők. Ez nekem nagyon fáj.
2011. nov. 20. 12:09
 19/23 anonim ***** válasza:

en a 31 L

sajnallak, de valoban nem kell eppen nagyon szexi legyel vagy nem jelenti, hogy nem lehet kisebb hibad, es nem kell a legszebb legyel, de ha vanigazi kisugarzasod amit szikranak lehet nevezni akkor elmegy!

miert gondolod, hogy az ido multaval megvaltozik a velemenyem vagy az izlesem vagy sokkal alabb hagyok, lehet, hogy egy kicsit , de akkor sem fogok eppen olyan jarni aki nekem nem teszik!

Enis szertnek egy kapcsolatot es nem mondhatja senk, hogy tul igenyes vagyok, de olyan tarsra vagyom aki nekem bejon nem kivannak szenvedni mint atobbi no tarsam aki arrol panaszkodik, hogy mar nem vozza a pasija nekem is volt reszem olyanba azt hittem elmulik az ido multaval, de nem mult el soha inkbab veget vetettem es nem olyan, hogy na elmulik ez megmarad nem olyan mint a viselkedes, hogy lehet rajta valtozttani!

2011. nov. 20. 13:59
 20/23 anonim ***** válasza:
31 éves létedre a helyesírásod nem éppen a legjobb. De megismerkednék veled. Igaz csak 27 éves vagyok, szval túl fiatal hozzád. De tetszenék neked, tutira mondom.
2011. nov. 20. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!