Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen fajta fiúk jönnek be a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Apanacsi kérdése:

Milyen fajta fiúk jönnek be a csajoknak?

Figyelt kérdés
mit tegyek, hogy vonzó legyek egy lány számára
2011. nov. 19. 16:25
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Minden lánynak másfajta fiú jön be. Miért ilyen nehéz ezt felfogni?:D
2011. nov. 19. 16:27
 2/23 anonim ***** válasza:
0%
A jóképűek és a gazdagok.
2011. nov. 19. 16:29
 3/23 anonim ***** válasza:
67%
Most ezt a jóképűek válaszokat fiúk vagy lányok írják? Ha lányok, akkor pff. Ha fiúk, akkor meg ti biztos szegény kis csalódott forever alone-ok vagytok!
2011. nov. 19. 16:30
 4/23 anonim ***** válasza:
0%
16:30 Most őszintén, láttál már csúnya és csóró fiút bnővel?
2011. nov. 19. 16:31
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
a rendesek!én legalábbis a belsőt nézem, és csak nagyon kis mértéken a külsőt. egyébként ez teljes mértékben egyénfüggő.
2011. nov. 19. 16:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Igen, láttam. Nem mindenki ribanc, hogy csak a gazdag jóképű fiúk kellenek nekik. Aztán a csúnya, szegény lányok például csúnya szegény fiúkkal is összejöhetnek. De ez megint relatív, hogy ki csúnya.

Lépjetek már túl az anyagi világon, ahol mindenki jóképű és gazdag, meg minden csili-vili.

2011. nov. 19. 16:34
 7/23 anonim ***** válasza:
0%
Akkor mondd már meg h hol, mert én még soha nem találkoztam olyan lánnyal, akinek a külsőn meg a pénzen kívül más is számítana. Még a csúnya lányok se adják átlagos szintnél alább, inkább egyedül maradnak.
2011. nov. 19. 16:38
 8/23 anonim ***** válasza:
6%
A jóképűek vagy a gazdagok. Ha egyik sincs, de legalább átlagos a fejed akkor meg legyél bunkó. A szerény pasik meg a ronda pasik, még a csúnya lányoknak sem kellenek. Szívás az élet komám.
2011. nov. 19. 16:41
 9/23 szamóca.. ***** válasza:
61%
a "vonzó legyek a nőknek" dolgot ott b.sztad el hogy ezt a kérdést feltetted:D ha erőlködsz már régen rossz.
2011. nov. 19. 16:42
 10/23 anonim ***** válasza:
16:38-asnál a pont. Ők sem adják alább egy átlagos külsejű srácnál. És tényleg, inkább éveken keresztül egyedül maradnak, mintsem egy ronda, de belül makulátlan pasival összejöjjenek. Sok éves tapasztalat. A 62%-om meg nem tévesszen meg. Én mindig az igazat mondom, ami a szívemen az a számom. Ezt látom, ezt tapasztalom. A magasabb százalékkal rendelkezők, meg azt írják le, amit hallani szeretnétek. Ja és nem vagyok buta sem, 2 diplomám van. Ami persze nem egyenlő a tudással, de nem adták ingyen egyiket sem, elhiheted kedves kérdező. Én nem azt fogom mondani, amit hallani akarsz, hogy a csúnya pasiknak is lehet szép csajuk. Mert ez nagyon nagyon ritka. Én nem ezt látom. Még egy átlagos vagy ronda lány is legalább átlagos külsejű pasival jár. Naponta vagy 40 szer sétálok egyet, vagy buszozok és ezt látom. Lehet megint lepontozni.
2011. nov. 19. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!