Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/29 A kérdező kommentje:
:D na én arra a tehetséges emberre várok..
2011. nov. 19. 12:41
13/29 A kérdező kommentje:
szerintem s e,de ti mit gondoltok???????
2011. nov. 19. 12:42
14/29 anonim válasza:
már leírta mindenki:) Egy ilyen kép alapján lehetnek szerelmesek is egymásba,de egy szimpla baráti ölelés is állhat a dolog hátterébe?!
Megkérdezhetem,hogy miért érdekel ennyire?Vagy miért kérdezgeted?
15/29 A kérdező kommentje:
meg persze.. a fiu tetszik :D és már egy jó ideje együtt van a lánnyal, személyessen nem ismerem csak néha látom, de beszélni nm szoktunk és sajnos itt ez a lány és már facebookon is kapcsolatban vannak :/
2011. nov. 19. 12:45
16/29 anonim válasza:
igen, és épp töcskölni készülnek. azért isznak hogy bírják egymást
17/29 A kérdező kommentje:
haha-.-
2011. nov. 19. 12:53
18/29 anonim válasza:
Értelek én, abban reménykedsz, hogy majd jól kihozzuk neked megfejtésként azt, hogy olyan felszínesek a képen, hogy tuti nem fog sokáig tartani ez a szerelem, de ezt lehetetlen így megállapítani. Én 9 éve élek a párommal, és nem ölelkezünk-csókolózunk minden közös képen, van olyan képünk, amiről egy idegen nem tudná megmondani, hogy mi most milyen kapcsolatban is állunk tulajdonképpen. Azért, mert egy bulin ők így álltak be a fotósnak (mert látszik, hogy ez egy beállított, nem pillanatkép), még simán lehet, hogy boldog szerelmespár.
19/29 anonim válasza:
szerintem alkeszek és azért takartad ki a borvirágos arcukat
20/29 anonim válasza:
Jajj, tudtam, hogy csak lány lehet, aki ilyet kérdez... a 12:57-esnek igaza van.
Nem érzed kicsit cikinek, hogy GyK-ra teszel fel egy párról képet, és várod, hogy azt mondják, hogy "áhh, biztos csak haverok, a csaj meg fix, hogy leszbi..."?
Nemár, ne hozz szégyent a nőkre...
Köszi.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!