Mitől nem vagyok teljesen boldog?
Figyelt kérdés
15/L vagyok előre leírom, hogy nem hencegni akarok csak tényleg nem értem mi van velem. Szóval egy nagyon szép csaj vagyok de teszek is érte, hogy ez így legyen ápolom a hajam kozmetikushoz és manikűröshöz is járok az alakomra is figyelek odafigyelek mit eszem és sportolok hetente teniszezem és futni is szoktam divatosan öltözködöm nagyon sok ruhám és cipőm van amik eléggé drágák gyakran járok magassarkúban és sminkelem magam elég sok pasinak tetszem a gimimből. A szüleim gazdagok és már kicsi korom óta mindent megkaptam amit csak akartam. Van egy csomó barátom akikkel általában szervezünk valami programot mozi pizzázás vagy buli. Pasim most nincs de alakul valami azzal a sráccal ő 16 aki tetszik. Azt nem értem miért nem vagyok teljesen boldog nem tudom mi hiányzik és ez már zavar kicsit stresszes vagy de nem tudom miért.2011. jún. 22. 21:58
1/4 anonim válasza:
Nincs semmi, amire vágynál. Célokat kell találnod. És szerintem unatkozol. A tökéletes, unalmas. Lehet, hogy mindened megvan, és ezért nem motivál semmi. Tanulj új dolgokat, túzz ki határokat, célokat, amiket el kell érned. Ezek nélkül néhány éven belül eltompulsz, és nem mozdul meg semmi. Ha nem anyagi célokat, akkor elméletit kell keresned, de muszáj! L27
2/4 anonim válasza:
Elsőnél a pont!
Igaza van. Túl könnyű és szép az életed, nincsenek benne kihívások. Keress olyan hobbit, ami boldoggá tesz.
3/4 audrey90 válasza:
Mintha msot egy tipikus amcsifilm főszereplőjének a jellemzőit olvastam volna el, nem bántásból mondom. nézz meg pár ilyen filmet, a végükön minden főhős boldog lesz :)
4/4 anonim válasza:
el vagy kényelmesedve. nem kell aggódnod a pénz miat (más 2 hétig boldog egy új kabát vagy egy új póló miatt), persze te is örülsz nekik, de minden héten kapsz valamit.. más gyerekek egy selet csokinak is örülnek.. sajnos ilyen a környezeted, nem tudsz mit tenni, de a barátaidra figyelj oda, mert aki így írja le magát az általában a suli "menő lánya" szokott lenni.. szóval ne vessz össze a barátaiddal feleslegesen, járjtáborokba, táncolj valami új táncot, olvass, rajzolj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!