Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromat otthagytam agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat otthagytam agresszív volt mindent elkövetett ellenem, nem volt más választásom! Azt hittem majd jön és könyörög h menjek vissza hozzá de nem! Miért?

Figyelt kérdés
kb 2 napig mondta h menjek vissza a lakásba azóta nem..megviseltnek sem látszik annak ellenére h előadta h szeret stb..ehelyett most engem bánt amivel tud olyan hülyeségekkel h visszaköveteli rajtam az ajándékait, azt írja h mekkora ribanc vagyok azzal foglalkozik h kivel kerülök kapcsolatba stb stb ő persze csajozik bnőimmel próbálkozik!!..írtam neki h hagyjon békén..azt mondta békén hagy de ami jár neki az jár!Bulizni jár haverjaival,kicsit sincs megviselve!!De ő h h nem szenved ha annyira szeretettt???És miért bánt miért nem hagy békén???nem értem:S
2011. nov. 17. 20:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
mondod ezt te tökfej...
2011. nov. 17. 22:12
 22/27 anonim ***** válasza:
szerintem te is egy ilyen aberrált rühes ribanc vagy mint a kérdező..
2011. nov. 17. 22:16
 23/27 anonim ***** válasza:
tévedsz apuskám mert még pasim sem volt...De áruld már el mi bajod a nőkkel meleg vagy?ÉN azt írtam a kérdezőnek h ne foglalkozzon agresszív taplókkal és ne várja h könyörögjenek neki a pasik.Ha te azt mondtad h egy nőt azért ütni kell mert hülye akkor te is agresszív tapló vagy problem?
2011. nov. 17. 22:23
 24/27 anonim ***** válasza:

te gyagyás!

én csak leköpném a kérdezőt!!!

egyébként nem vagyok meleg...nagyon is férfias férfi vagyok és 5-6 nő most is meg akar engem szerezni!!

de nekem volt néhány párkapcsolatom amiböl tapasztaltam,h milyen az a fajta nő aki elvárja egy pasitol,hogy könyörögjön....kb pofánvágnivaló!!!

2011. nov. 17. 22:28
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát igen. Most az hogy tabu lányt ütni mert hát az, attól még lehet annyira hülye hogy azt kéne csinálni. Az hogy nem lehet, nem zárja ki azt hogy szükséges lehetne. Fiú-lány egyformán lehet hülye. Az nem menti fel hogy nem lehet megütni.

Önző, beképzelt, agyhalott hülye akinek már igazából úgyis túl késő különben fel se tette volna ezt a kérdést.

2011. nov. 17. 22:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Ja mert én aztán azt nem is írtam h ne várja h könyörögjön a pasi áá csak ott van benne a másik meg h te vagy a gyagyás mert te kötöttél belém és ismeretlenül meg ne mondj rólam véleményt!A másik meg h jó h azt veszi le az ember h tapló vagy ha úgy fogalmazol.
2011. nov. 17. 22:38
 27/27 anonim ***** válasza:

nem vagyok tapló de aki nem osztja a véleményemet az nem normális..tehát gyagyás:D

egyébként meg ,ha neked még pasid sem volt akkor te ezeket a dolgokat nem fogod tudni igazán átlátni...

2011. nov. 17. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!