Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat otthagytam agresszív volt mindent elkövetett ellenem, nem volt más választásom! Azt hittem majd jön és könyörög h menjek vissza hozzá de nem! Miért?
te gyagyás!
én csak leköpném a kérdezőt!!!
egyébként nem vagyok meleg...nagyon is férfias férfi vagyok és 5-6 nő most is meg akar engem szerezni!!
de nekem volt néhány párkapcsolatom amiböl tapasztaltam,h milyen az a fajta nő aki elvárja egy pasitol,hogy könyörögjön....kb pofánvágnivaló!!!
Hát igen. Most az hogy tabu lányt ütni mert hát az, attól még lehet annyira hülye hogy azt kéne csinálni. Az hogy nem lehet, nem zárja ki azt hogy szükséges lehetne. Fiú-lány egyformán lehet hülye. Az nem menti fel hogy nem lehet megütni.
Önző, beképzelt, agyhalott hülye akinek már igazából úgyis túl késő különben fel se tette volna ezt a kérdést.
nem vagyok tapló de aki nem osztja a véleményemet az nem normális..tehát gyagyás:D
egyébként meg ,ha neked még pasid sem volt akkor te ezeket a dolgokat nem fogod tudni igazán átlátni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!