Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jól tettem, hogy ráhagytam és otthagytam? 16-L
1-hónapja összejöttem a "barátom(-mal)",elejében azt hittem minden jó lesz,jól megindul,megtaláljuk a közös pontot.Így is volt egy ideig,amig nem kezdett el kifogásokat találni a találkozáskora,tűrtem tűrtem,hogy hátha tényleg csak a munka miatt nem teheti.Azután elhívott,hogy menjek vele születésnapra,belementem,eljött a születésnapi hét,se kukk se bakk (!)
Nem jelentett semmit,semmit az ég világon.
Újra írtam neki,hogy mi történik,miért nem ír,már egy hete,bár csak annyit írt volna,hogy te hülye nem akarom hogy gyere velem szülinapra,de MÉG ANNYIT SE.Azután se ír,az utcán elhajtott mellettem,elfordított fejjel.
Befejeztem vele,szerintetek jól tettem? -.- vagy nem vagyok elég okos ehhez.
Még a legkevesebb lett volna hogy nem megyünk a szülinapra,ígyis miatta mentem volna el,de csak egy sms.ébe került volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!