Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek adjatok tanácsot?! Volt egy fiu aki szeretett, de én otthagytam, akkor azt mondta nekem hogy ha megbánom őt mar nemfogom érdekelni. Aztan ahogy szakitottunk ra par hetre nagyon megbantam. és irtam neki egy e-mailt, , , ,
A helyedben a falba verném a fejem, ütemesen, kellő erővel, kicsit derékból is megsegítve, nem csak úgy nyakból, felületesen.
Megérdemled.
Egy kapcsolat nem kocsma, hogy kedved szerint kimégy, bemégy. Vannak dolgok, amiket nem lehet visszacsinálni.
Kezdjük az elején: MIÉRT HAGYTAD OTT?
Amúgy ne számíts semmi jóra, ha a leveledre legalább dühösen, átkozódva írt volna, az is jobb lenne, mint hogy nem is válaszolt. Talán el se olvasta.
A fiú ezek szerint jobban ismer téged, mint te magadat.
Ez attól függ hogy milyen típusú a fiú.
Ha érzelmileg keményebb akkor talán megérné beszélni vele, persze személyesen.
Ha viszont lelkileg érzékenyebb akkor hagyd békén ha már egyszer kidobtad.
Én csak saját magamból tudok kiindulni. Ha engem kidobna egy nő akit mindenkinél jobban szeretek akkor az valószínűleg lelkileg annyira megtörne,hogy személyesen találkozni vele vagy akár telefonon beszélni sem akarnék vele jó hosszú ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!