Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Páromat otthagytam agresszív volt mindent elkövetett ellenem, nem volt más választásom! Azt hittem majd jön és könyörög h menjek vissza hozzá de nem! Miért?
ISTENEM és akkor mi van? Ja amúgy én is nagyon szeretlek, na összejössz velem? Mert úgy látom ennyi a kritérium,tökmind1 hogy mellette nem bírod elviselni meg agresszív volt veled.
JAA tényleg milyen igaz, végül is tényleg nem írtad, csak **** erősen utaltál rá, hogy milyen jó is lenne, meg ugyan miért nem hever a lábaid előtt 24/7-ben.
Jó, te meg maradj továbbra is ilyen mazochista. Egyébként meg mit mondjak? Gyere át, adok forró csokit meg átölellek hogy jobban érezd magad??
Az a srác valszeg még amit itt mondanak annál is nagyobb hülyének tart, szarik rád. Visszamész hozzá, neki 8 hülye **** vagy a sok közül.
ne csodálkozz,ha megver!!!
én is beverném a pofádat,ha kidobnál azért,hogy könyörögjek neked..
talán,ha te normális lettél volna akkor lehet,hogy nem kapsz tőle pofonokat!!!
nekem is volt már ilyen lütyő bnőm aki azt hitte,hogy ő az istennő és majd én könyörögni fogok...de én leköptem amikor találkoztunk utána ő akart visszakönyörögni még 3 évig..
te is ilyen vagy a legundorítóbb fajta aki meg akarja alázni a pasikat és még neked áll feljebb,ha ne azt teszi amit te akarsz..
hányingerem van tőled meg a fajtádtól!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!