Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Páromat otthagytam agresszív...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Páromat otthagytam agresszív volt mindent elkövetett ellenem, nem volt más választásom! Azt hittem majd jön és könyörög h menjek vissza hozzá de nem! Miért?

Figyelt kérdés
kb 2 napig mondta h menjek vissza a lakásba azóta nem..megviseltnek sem látszik annak ellenére h előadta h szeret stb..ehelyett most engem bánt amivel tud olyan hülyeségekkel h visszaköveteli rajtam az ajándékait, azt írja h mekkora ribanc vagyok azzal foglalkozik h kivel kerülök kapcsolatba stb stb ő persze csajozik bnőimmel próbálkozik!!..írtam neki h hagyjon békén..azt mondta békén hagy de ami jár neki az jár!Bulizni jár haverjaival,kicsit sincs megviselve!!De ő h h nem szenved ha annyira szeretettt???És miért bánt miért nem hagy békén???nem értem:S
2011. nov. 17. 20:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

ISTENEM és akkor mi van? Ja amúgy én is nagyon szeretlek, na összejössz velem? Mert úgy látom ennyi a kritérium,tökmind1 hogy mellette nem bírod elviselni meg agresszív volt veled.

JAA tényleg milyen igaz, végül is tényleg nem írtad, csak **** erősen utaltál rá, hogy milyen jó is lenne, meg ugyan miért nem hever a lábaid előtt 24/7-ben.

2011. nov. 17. 21:14
 12/27 anonim ***** válasza:
Ezen mit kell gondolkodni? Eleve nem ver meg, ha szeret. Ennyire nehéz ez? Betűzzem?
2011. nov. 17. 21:16
 13/27 A kérdező kommentje:
:( oké bántsatok ti is
2011. nov. 17. 21:18
 14/27 anonim ***** válasza:
ááááá mi is agresszívak vagyunkXD
2011. nov. 17. 21:18
 15/27 anonim ***** válasza:
Hát, idejöttél egy pofonért, miért csodálkozol, ha meg is kapod?
2011. nov. 17. 21:19
 16/27 anonim ***** válasza:

Jó, te meg maradj továbbra is ilyen mazochista. Egyébként meg mit mondjak? Gyere át, adok forró csokit meg átölellek hogy jobban érezd magad??

Az a srác valszeg még amit itt mondanak annál is nagyobb hülyének tart, szarik rád. Visszamész hozzá, neki 8 hülye **** vagy a sok közül.

17/27 anonim ***** válasza:

ne csodálkozz,ha megver!!!

én is beverném a pofádat,ha kidobnál azért,hogy könyörögjek neked..

talán,ha te normális lettél volna akkor lehet,hogy nem kapsz tőle pofonokat!!!

nekem is volt már ilyen lütyő bnőm aki azt hitte,hogy ő az istennő és majd én könyörögni fogok...de én leköptem amikor találkoztunk utána ő akart visszakönyörögni még 3 évig..

te is ilyen vagy a legundorítóbb fajta aki meg akarja alázni a pasikat és még neked áll feljebb,ha ne azt teszi amit te akarsz..

hányingerem van tőled meg a fajtádtól!!!

18/27 anonim ***** válasza:
2011. nov. 17. 21:27
 19/27 anonim ***** válasza:
azért mert nem szeretett.Az agresszív pasikat el kell kerülni.Azt se várd tőle h könyörögjön.A másik meg tényleg hagyd az ilyen taplókat meg az olyanokat akik itt is vannak és azt mondják h fel kell pofozni azért mert nem voltál normális.
2011. nov. 17. 22:06
 20/27 anonim ***** válasza:
na még egy gyagyás..:D
2011. nov. 17. 22:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!