Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is rohadtul idegesít, ha a Facebook-on a párotok fotóit ismeretlen emberek lájkolják, meg kommentelik?
Figyelt kérdés
Pl. ilyenekkel,hogy: -HuuuuHaa.. -De jól nélzel ki, -sexxy, -de szép vagy meg stb.. aztán végigmegy az albumon és 20 fotót végiglájkol. Szerintem totál kapcsolat romboló.2011. nov. 17. 09:38
11/13 anonim válasza:
szerintem meg inkább ezen problémázni kapcsolatromboló.... most őszintén, gondolkozz. a pasid/csajod mit tehet arról ha más kommentál? ez miért rombolná a tii kapcsolatotokat, mi köze hozzá? eleve tré hogy ha egy ilyen külső dolog, ami nem rajtatok áll beleszólhat a kapcsolatba. akkor ott már eleve nincs valami rendben. örülj neki hogy ilyen jó csajod/pasid van, aztán a többi meg hadd irigykedjen.
12/13 anonim válasza:
Szerencsére nem vagyok facebook tag, de ha az lennék és egyfolytában más, a gép előtt rejszoló, kis buznyákok írogatnának a barátnőmnek az sem érdekelne, mivel én kikanalazhatom a lekvárt, de ők csak az üveget érinthetik meg. Illetve még azt sem, csak az üveg érintés gondolatára verik ki, ami enyhén szánalmas, hiszen ha kellenének valakinek, akkor nem lájkolgatnák idegen csajok képeit.
13/13 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsotokat és nem foglalkozom vele többet. Igazatok van nagyon. Felesleges ezen majrézni,ha megvan a bizalom kettőnk között. A lekváros dolog nagyon tetszett,ez tényleg így van.:) Köszönöm szépen a véleményeket,sokat okultam belőle .Ezzel csak olyan vitát szítanék amire nincs szükség és pitiáner dolog. Peace!
2011. nov. 17. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!