Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is rohadtul idegesít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is rohadtul idegesít, ha a Facebook-on a párotok fotóit ismeretlen emberek lájkolják, meg kommentelik?

Figyelt kérdés
Pl. ilyenekkel,hogy: -HuuuuHaa.. -De jól nélzel ki, -sexxy, -de szép vagy meg stb.. aztán végigmegy az albumon és 20 fotót végiglájkol. Szerintem totál kapcsolat romboló.
2011. nov. 17. 09:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
szerintem meg inkább ezen problémázni kapcsolatromboló.... most őszintén, gondolkozz. a pasid/csajod mit tehet arról ha más kommentál? ez miért rombolná a tii kapcsolatotokat, mi köze hozzá? eleve tré hogy ha egy ilyen külső dolog, ami nem rajtatok áll beleszólhat a kapcsolatba. akkor ott már eleve nincs valami rendben. örülj neki hogy ilyen jó csajod/pasid van, aztán a többi meg hadd irigykedjen.
2011. nov. 17. 13:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerencsére nem vagyok facebook tag, de ha az lennék és egyfolytában más, a gép előtt rejszoló, kis buznyákok írogatnának a barátnőmnek az sem érdekelne, mivel én kikanalazhatom a lekvárt, de ők csak az üveget érinthetik meg. Illetve még azt sem, csak az üveg érintés gondolatára verik ki, ami enyhén szánalmas, hiszen ha kellenének valakinek, akkor nem lájkolgatnák idegen csajok képeit.
2011. nov. 17. 13:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsotokat és nem foglalkozom vele többet. Igazatok van nagyon. Felesleges ezen majrézni,ha megvan a bizalom kettőnk között. A lekváros dolog nagyon tetszett,ez tényleg így van.:) Köszönöm szépen a véleményeket,sokat okultam belőle .Ezzel csak olyan vitát szítanék amire nincs szükség és pitiáner dolog. Peace!
2011. nov. 17. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!