Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Titeket is rohadtul idegesít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket is rohadtul idegesít, ha a Facebook-on a párotok fotóit ismeretlen emberek lájkolják, meg kommentelik?

Figyelt kérdés
Pl. ilyenekkel,hogy: -HuuuuHaa.. -De jól nélzel ki, -sexxy, -de szép vagy meg stb.. aztán végigmegy az albumon és 20 fotót végiglájkol. Szerintem totál kapcsolat romboló.
2011. nov. 17. 09:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
33%

Jaa, hogy ti fent vagytok fészbukon??

De gáz. :D

2011. nov. 17. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Igen az
2011. nov. 17. 09:44
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
engem nem zavar ha a pasimnak irogatnának ilyet . engem a szivek idegesítenek de nagyon! kajak ha egy lány ír a pasimnak egy szivet azonnal megkérdezem hogy megcsalsz édes? o.o pedig neem vagyok az a féltékeny tipus.
2011. nov. 17. 09:44
 4/13 bánomisén ***** válasza:
100%
Ne facebook-ozzatok és nem lesz ilyen gond :-)
2011. nov. 17. 09:46
 5/13 anonim ***** válasza:

Az én barátom meg bűszke arra hogy milyen "sokan" irigylik őt hogy velem jár. Bár én nem tartom magam szépnek,sőt... ezért is van csak 1 kép magamról fészen...

Amúgy nem ismeretlen emberek lájkolják,mert csak elvileg fészen olyanokat jelöl vissza az ember akit ismer.

2011. nov. 17. 09:49
 6/13 anonim ***** válasza:
ha olyan képeket rak ki.........mire számítotok?
2011. nov. 17. 09:51
 7/13 A kérdező kommentje:
09:49 miért,te ismered 100%ban a párod ismerőseit? Ezt azért erősen kétlem. Úgy értem,lehet,hogy ő visszaigazolt valakit,de neked attól még miért kellene ismerned? Következő: --Nem rak ki olyan fotókat,csak jól néz ki. Nincs pl. nyaralás fürdőruhában,meg hasonlók,de ezek a kommentek. Nehéz lenne nem fennt lenni a fészen,mert 6 éve együtt vagyunk,én kijöttem angliába,és ő januárban jön utánam szóval majd max utána megkérem,hogy töröljük le magunkat.. :S Azért örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül. Köszi a kommenteket.
2011. nov. 17. 10:06
 8/13 anonim ***** válasza:
én visszaírnám neki, hogy :köszi, én is büszke vagyok rá!
2011. nov. 17. 10:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát az ismerősei nagy részét ismerem:D Sőt:D Meg a barátomnak csak olyan képei vannak amin mi vagyunk közössen. Ő is ismeri az ismerőseim;)
2011. nov. 17. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:

nem ,nincs fenn a barátom facebookon.

max iwiwen, de még ott sincs feltüntetve, az sem, hogy egyáltalán köszönő viszonyban lennénk.

Szóval engem nem zavarna. 22/L

2011. nov. 17. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!