Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is rohadtul idegesít, ha a Facebook-on a párotok fotóit ismeretlen emberek lájkolják, meg kommentelik?
Figyelt kérdés
Pl. ilyenekkel,hogy: -HuuuuHaa.. -De jól nélzel ki, -sexxy, -de szép vagy meg stb.. aztán végigmegy az albumon és 20 fotót végiglájkol. Szerintem totál kapcsolat romboló.2011. nov. 17. 09:38
1/13 anonim válasza:
Jaa, hogy ti fent vagytok fészbukon??
De gáz. :D
3/13 anonim válasza:
engem nem zavar ha a pasimnak irogatnának ilyet . engem a szivek idegesítenek de nagyon! kajak ha egy lány ír a pasimnak egy szivet azonnal megkérdezem hogy megcsalsz édes? o.o pedig neem vagyok az a féltékeny tipus.
4/13 bánomisén válasza:
Ne facebook-ozzatok és nem lesz ilyen gond :-)
5/13 anonim válasza:
Az én barátom meg bűszke arra hogy milyen "sokan" irigylik őt hogy velem jár. Bár én nem tartom magam szépnek,sőt... ezért is van csak 1 kép magamról fészen...
Amúgy nem ismeretlen emberek lájkolják,mert csak elvileg fészen olyanokat jelöl vissza az ember akit ismer.
6/13 anonim válasza:
ha olyan képeket rak ki.........mire számítotok?
7/13 A kérdező kommentje:
09:49 miért,te ismered 100%ban a párod ismerőseit? Ezt azért erősen kétlem. Úgy értem,lehet,hogy ő visszaigazolt valakit,de neked attól még miért kellene ismerned? Következő: --Nem rak ki olyan fotókat,csak jól néz ki. Nincs pl. nyaralás fürdőruhában,meg hasonlók,de ezek a kommentek. Nehéz lenne nem fennt lenni a fészen,mert 6 éve együtt vagyunk,én kijöttem angliába,és ő januárban jön utánam szóval majd max utána megkérem,hogy töröljük le magunkat.. :S Azért örülök,hogy nem vagyok ezzel egyedül. Köszi a kommenteket.
2011. nov. 17. 10:06
8/13 anonim válasza:
én visszaírnám neki, hogy :köszi, én is büszke vagyok rá!
9/13 anonim válasza:
Hát az ismerősei nagy részét ismerem:D Sőt:D Meg a barátomnak csak olyan képei vannak amin mi vagyunk közössen. Ő is ismeri az ismerőseim;)
10/13 anonim válasza:
nem ,nincs fenn a barátom facebookon.
max iwiwen, de még ott sincs feltüntetve, az sem, hogy egyáltalán köszönő viszonyban lennénk.
Szóval engem nem zavarna. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!