Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinikorban meg lehet találni az igazit?
én nem vagyok biztos az ilyenekben!
a bátyám is járt most egy lánnyal vagy 1 évig és nagyon szerették egymást meg minden...de aztán szakítottak...és ha lehet azt nem mondom el miért...nah mind1.
az a lényeg hogy ne arra gondolj hogy mennyi ideig maradtok eggyüt hanem arra hogy boldogok legyetek!!
(ja és amugy létezik olyan hogy fiatalon örökre bele szeretsz valakibe...de én ennek olyan 98,5(nem)1,5(igen)
szval...:D)
na szia!
Simán létezik, de az idő majd úgyis eldönti. Nagyon fiatal még a kapcsolatotok.
De nyilván nem élből kizárt a dolog.
Kedves kérdező!
Én 18 voltam, a párom 17 és azóta eltelt 7 év...Nem voltunk nagyon fiatalok, de azért szerintem nem rossz :) Kettőtökön múlik, csak bíznod kell benne!
Godric válasza:
Ez nagyon ritka dolog.
Létezik ilyen. De embere válogatja.
Nem lehet megmondani hogy mi az arány, de tapasztalataim szerint kb 90%-a a fiataloknak nem bírja ki az örökké együttlétet. Változik az ember. Fiatalok vagytok még. Mikor már idősebbek lesztek, mindkettőtöknek lesznek rigolyáitok. Jönnek a gondok akkor is ha nem akarjátok. Ezeket akik ki tudják küszöbölni azok tudnak életük végéig együtt maradni. Mindig mindent meg kell beszélni. Tolerálni kell mindkét fél részéről. Szeretni a másikat. És soha nem szabad elfelejteni hogy szereted a párod. És sok mindenen átmentetek együtt. És még van a hűtlenség. Azt is meg kell állni. Mert ha ilyen fiatalon lekötitek egymást később jön egy olyan dolog, hogy... Más emberek iránti vonzalom. Ezt sem szabad emgedni. Szóval nehéz út áll elötettek. De a lényeg ebből a szövegből az, és válasz a kérdésedre, hogy embere válogatja. Szóval változó.
godric mondja a tutit...
hiaba szereted,mesz hozza,elobb utobb el fogsz kezdeni kattogni azon,hogy milyen lehet massal...
az erotika,az egyuttlet,az elet...
es ahogy nalad,ugy ez a masik felnel is fent all...
feladhatsz mindent,de...
ha mondjuk ugy adodik,hogy ott allsz 40 evesen,ket gyerekkel a kezeid kozott es az (akkor mar)ex elkoszon???rajoszz,hogy semmit nem eltel meg,amit mas tinikent...sajat magadba fogsz belekeseredni...
legyetek egyutt,eljetek boldogan,de ilyenen kattogni,felesleges...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!