Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, elhagynátok egy nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, elhagynátok egy nagyon érzékeny lányt?

Figyelt kérdés

Azért merült fel bennem a kérdés, mert néha már magamat is idegesítem. Sírok a Dr. House-on, a Helyszínelőkön, Vészhelyzeten, az összes létező drámán, az Oroszlánkirályon, múltkor a Lovagregényen is sikerült, a Piros Pöttyös reklámon- tudjátok, amin a hapi életét kísérik végig, videókon.

Viszont csak ezeknél van így. Tehát attól nem kezdek el bőgni, mert valaki nem úgy szól hozzám, sem hisztis sem vagyok, ne higgyétek azt.

De nagyon égő ? Próbálnék változtatni, de olyan nehéz, amikor elsírom magam olyanon, ami egy kicsit is megérint...

2011. nov. 14. 18:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát ha nem igényled azt, hogy utána fél óráig vigasztalgassanak, akkor szerintem semmi gond nincs vele. Egyébként ha ettől függetlenül szereted az olyan filmeket amik megsiratnak nézd meg a Forest Gumpot.
2011. nov. 14. 18:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem olyan égő. Én lány vagyok és még soha nem sírtam egyetlen egy filmen sem, pedig hihetetlenül sok nagyon meghatott. Amikor a barátnőimmel néztük a Titanic-ot, akkor ők mind szipogtak, én meg fapofával bámultam, pedig nagyon elérzékenyültem. Én úgy gondolom, hogy egy fiú szemében cukibb az olyan lány, aki szipog egy-egy megható történeten, mint aki fapofával bámulja a legmeghatóbb részt és az együttérzés legcsekélyebb jelét sem mutatja.
2011. nov. 14. 18:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Melyik megyében laksz? :$
2011. nov. 14. 18:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Láttam a Forest Gumpot, sírtam azon is :D

Én ? Borsod.

2011. nov. 14. 18:53
 15/18 A kérdező kommentje:
Amúgy nem, nem igénylem, hogy vigasztaljanak. Sőt, nem is szeretem. :)
2011. nov. 14. 18:56
 16/18 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem Szerencs közelében laksz?Segíthetnél.22/F
2011. nov. 14. 19:03
 17/18 A kérdező kommentje:

Fogjuk rá.

Mire gondolsz ?

2011. nov. 14. 19:10
 18/18 anonim ***** válasza:

Nézz anime drámákat sztem egy ilyenben a lelked is kifolyik a szemgödreidből:D

http://www.youtube.com/watch?v=1IwN67M4UGQ

(Clannad spolier)

Ez az egyetlen jelenet amitől nem csak megkönnyeztem de a nyakamon folyt a könny :D Ha még így videórészletből nem is nagyon, de ha ismered az előzményeket akkor nagyon szentimentális a hatása. Pedig nem vagyok töketlen, nah csak én is ember vagyok ennyi:P meg te is, ez azt mutatja.

F18 szintén Borsodi

2011. nov. 14. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!