Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elhagynátok egy nagyon érzékeny lányt?
Azért merült fel bennem a kérdés, mert néha már magamat is idegesítem. Sírok a Dr. House-on, a Helyszínelőkön, Vészhelyzeten, az összes létező drámán, az Oroszlánkirályon, múltkor a Lovagregényen is sikerült, a Piros Pöttyös reklámon- tudjátok, amin a hapi életét kísérik végig, videókon.
Viszont csak ezeknél van így. Tehát attól nem kezdek el bőgni, mert valaki nem úgy szól hozzám, sem hisztis sem vagyok, ne higgyétek azt.
De nagyon égő ? Próbálnék változtatni, de olyan nehéz, amikor elsírom magam olyanon, ami egy kicsit is megérint...
Láttam a Forest Gumpot, sírtam azon is :D
Én ? Borsod.
Fogjuk rá.
Mire gondolsz ?
Nézz anime drámákat sztem egy ilyenben a lelked is kifolyik a szemgödreidből:D
http://www.youtube.com/watch?v=1IwN67M4UGQ
(Clannad spolier)
Ez az egyetlen jelenet amitől nem csak megkönnyeztem de a nyakamon folyt a könny :D Ha még így videórészletből nem is nagyon, de ha ismered az előzményeket akkor nagyon szentimentális a hatása. Pedig nem vagyok töketlen, nah csak én is ember vagyok ennyi:P meg te is, ez azt mutatja.
F18 szintén Borsodi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!