Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, elhagynátok egy nagyon érzékeny lányt?
Figyelt kérdés
Azért merült fel bennem a kérdés, mert néha már magamat is idegesítem. Sírok a Dr. House-on, a Helyszínelőkön, Vészhelyzeten, az összes létező drámán, az Oroszlánkirályon, múltkor a Lovagregényen is sikerült, a Piros Pöttyös reklámon- tudjátok, amin a hapi életét kísérik végig, videókon.
Viszont csak ezeknél van így. Tehát attól nem kezdek el bőgni, mert valaki nem úgy szól hozzám, sem hisztis sem vagyok, ne higgyétek azt.
De nagyon égő ? Próbálnék változtatni, de olyan nehéz, amikor elsírom magam olyanon, ami egy kicsit is megérint...
2011. nov. 14. 18:19
1/18 anonim válasza:
Mert van aki nem sírt az Oroszlánkirályon?:S
2/18 anonim válasza:
nem égő, semmi gond nincs ezzel
én pont szeretem az ilyet kicsit, mert ilyenkor mindig rámjön, hogy magam mellé húzzam a lányt, megölelgessem stb
3/18 anonim válasza:
Ha szeretek vkit akkor úgy fogadom el ahogy van.
4/18 anonim válasza:
Ez legyen a legnagyobb "baj" veled!
5/18 anonim válasza:
Nem. De én tudok olyan filmeket, amikre jobb, ha 100-as zsepicsomaggal készülsz:))
6/18 A kérdező kommentje:
És elmondod ? :)
2011. nov. 14. 18:28
7/18 A kérdező kommentje:
Tehát akkor nem olyan nagy gond ? Ezért nem szeretek elmenni moziba barátokkal, mert ritkán tudunk olyan filmre beülni, amin ne sírnék, az meg olyan gáz, hogy szipogok film közben :D
2011. nov. 14. 18:29
8/18 anonim válasza:
Nézd meg a Távkapcs-ot,én azon fiú létemre majdnem sírtam.
9/18 anonim válasza:
sztem égő de ez csak az én véleményem.
10/18 anonim válasza:
Dehogy égő :D
Átjössz,megnézzük a Titanicot és vigasztallak :'DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!