Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mióta tart a suli egy 8-adikos állandóan minden egyes szünetben velem van,pedig előző évben még köszönni se köszönt ,most meg nem csak olyan kérdéseket tesz fel pl:mizu?hanem szerintem ő jóképű-e?,bírsz?,meg ilyesmi,nagyon helyes az osztályból a lányok bele vannak zúgva.De már mondta nekem hogy jól nézek ki,szép vagyok...LB-m beszélt vele de nem mondott semmit.2011. nov. 14. 14:57
3/7 MariskaHargitai válasza:
Ki az az LB?
Neked tetszik a srác?
4/7 A kérdező kommentje:
A Legjobb barátnőm
Helyes,de én nem olvadok érte
Amúgy a lányok többsége azon is röhög ha valami furcsa hangot(böfögés)ad ki
2011. nov. 17. 20:32
5/7 anonim válasza:
Hát ha neked annyira nem tetszik akkor mond meg neki.Mert akkor nem kell neki fölöslegesen törekednie érted.
6/7 anonim válasza:
Attol h azt mondta h jol nézel ki meg hogy szép vagy attol nembiztos h teccel neki
7/7 A kérdező kommentje:
Hát akkor itta az idelye megmondani hogy kopjon le rólam:)
2011. dec. 11. 15:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!